Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah teslim bayrağını çekti

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah teslim bayrağını çekti

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat vermekte olan Farah Zeynep Abdullah’ın twitter’daki isyanı dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, yazdıklarını eleştirenlere sert çıkmıştı.

Oyuncu, “Nasıl yazdığıma bile laf ediliyor. ‘Virgül koy, öyle de, şöyle de.’ Yazdığım gibi yazmayı tercih ediyorum demek ki. Öyle yazıyorum, yeter da en yaygın hastalık olmuş her.. kologluk” şeklindeki mesajıyla dikkatleri çekmişti.

Birçok ünlü isim de aslında sosyal medyada benzer şikayetlerde bulunuyor. Ancak oyuncunun bir takipçisi daha önceki eleştirisini ortaya koyarak Abdullah’ın çelişkisine vurgu yaptı. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu da bu durumu köşesine taşıdı.

Farah Zeynep Abdullah, daha önce de şöyle bir eleştiride bulunmuştu: “Türkçeye İngilizce katmayın, nolur katmayın lütfen. Türkçe konuşurken dümdüz Türkçe konuşulsun lütfen. İngilizcenizi İngilizce konuşurken kullanın.”

İşte bu çelişkili iki mesajın ardından Ali Eyüboğlu, Farah Zeynep Abdullah’ın teslim bayrağını çektiğini belirtti ve şu yorumda bulundu:

“Bir Rus atasözü, “Camdan evin varsa komşunun camına taş atma” der…

Yazdıklarını eleştirenlere bu tweet’le ayar verince takipçilerinden biri de işi gücü bırakıp, dijital izini sürdü ve genç oyuncunun çelişkisini yüzüne vurdu.

Bu yüzden de Abdullah, takipçisinin yaptığı bu ‘kapak’ karşısında “Mantıklı” diye yazıp, teslim bayrağını çekmek zorunda kaldı.”