Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi kaybetti ama, İlayda Alişan kazandı!

Masumiyet dizisi kaybetti ama, İlayda Alişan kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında izleyicilerle sadece 13 bölüm buluşabilen Masumiyet dizisi ne yazık ki ekran ömrünü tamamladı. Çok yüksek bütçeli bir yapım olması ve bu bütçeyi dengeleyecek bir reyting alamaması aslında dizinin sonunu getirdi. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi kadına şiddet konusunda farkındalık yaratan ve önemli konuları işleyen bir özelliğe sahipti. Ancak olmadı.

Pazartesi akşamı final yaparak ekran ömrünü tamamlayan dizide Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan ise, bu işten en karlı çıkan kişi oldu. Canlandırdığı Ela karakteri ile gerçekten izleyicileri etkilemeyi başaran oyuncu, kendi kariyeri açısında da unutulmayacak bir performans ortaya koydu.

Ela karakterinin kendisi için çok özel olduğunu röportajında da söyleyen İlayda Alişan, ayrıca iş seçiminde ne kadar titiz olduğundan da bahsetti. İlayda Alişan, “Seçici olmaya çalışıyorum. Aldığım veya kabul edeceğim işler hakkında. Güzel bir serüvenim oldu. Gerçekten kötü diyebileceğim ya da kötü anımsayabileceğim bir işim olmadı” diye konuştu.

Çukur, Şampiyon ve Masumiyet dizilerinin kendisi için çok kıymetli projeler olduğunu anlatan genç oyuncu, 2011 yılından bu yana ekranda yer alan bir isim… Bir Çocuk Sevdim dizisi ile başlayan oyunculuk serüveninde 10 yılı geride bırakan Alişan, artık başrollerin aranılan kadın oyuncuları arasına girmeyi başardı.

Yanlış bir iş kabul edip, yanlış bir adım atıp yıllarca tırnakları ile kazıyıp yapmaya çalıştığı kariyerinin zarar görmesinin mümkün olduğunu hatırlatan İlayda Alişan, “O yüzden güzel işler yaptım. Dilerim de bundan sonra öyle olur” dedi.

Serkay Tütüncü ile dizide çok iyi anlaşan İlayda Alişan, sette çok eğlendiklerini ifade etti. Yaptıkları işten mutlu olmalarının yansımalarının setteki eğlenceler olduğunun altını çizen İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ile enerjilerinin de çok iyi tuttuğunu dile getirdi.

Oyuncu, “Serkay’ı çok seviyorum, enerjimiz de çok uyuştu. Çok da eğleniyoruz set dışında da. Daha çok var videolarımız yayınlamadığımız” diye konuştu.