Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman Bay Yanlış’la, Avrupa’yı fethetmeye devam ediyor! İtalya’dan sonra bir ülkede daha yayınlanacak!

Can Yaman Bay Yanlış’la, Avrupa’yı fethetmeye devam ediyor! İtalya’dan sonra bir ülkede daha yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de 2020 yılında yayınlanan ve beklenen ilgiyi görmemesi üzerine 14. bölümünde bitirilen Bay Yanlış dizisi bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel yer alıyor.

Gold Film tarafından çekilen ve ilk bölümü 26 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan dizinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer üstlenmişti. Senaryosu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin ikilisi tarafından kaleme alınmıştı. Dizi, beklenen reytingleri alamaması üzerine 2 Ekim 2020 tarihinde final yaparak sona ermişti.

Can Yaman Bay Yanlış'la, Avrupa'yı fethetmeye devam ediyor! İtalya'dan sonra bir ülkede daha yayınlanacak! 8

Yurt dışında inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı dizi, Can Yaman’a rağmen Türkiye’de tutmamıştı. Ancak Can Yaman hayranlığı yurt dışında öylesine büyük ki hayranları yeni bir dizisini izlemek için yanıp tutuşuyor, kanallar da onların bu talebini cevapsız bırakmıyor.

Dizi bugüne kadar Kuzey Kıbrıs ve Çekya’da gösterildi. 31 Mayıs’ta da İtalya’da gösterilmeye başlayacağını daha önce duyurmuştuk. Can Yaman’lı Bay Yanlış dizisi 6 Haziran’da Çekya’da yeniden ama bu kez başka kanalda yayınlanacak.

Can Yaman Bay Yanlış'la, Avrupa'yı fethetmeye devam ediyor! İtalya'dan sonra bir ülkede daha yayınlanacak! 9

Yurt dışında büyük ilgi gören dizi Ekim 2021’de de İspanya’da gösterime girecek. İspanyol Atresmedia kanalı Bay Yanlış’ı Can Yaman hayranlarıyla buluşturacak.

Bay Yanlış dizisinin hikayesi şöyle:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.

Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi acaba zaman içerisinde neler yaşayacak? Yoksa iki zıt karakter aşkı birbirinde mi bulacak?