Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde bir narsiste aşık olmanın ağır bedeli ve Serkay Tütüncü’nün etkileyici karizması!

Masumiyet dizisinde bir narsiste aşık olmanın ağır bedeli ve Serkay Tütüncü’nün etkileyici karizması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Masumiyet dizisinde 8. yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Narsist olarak tanımlanan İlker Ilgaz ile Ela karakterleri arasında başlayan aşkın nerelere varacağını izleyiciler de merakla bekliyor.

“Bir narsiste aşık olmak” işte bunun nasıl bir sonucu olacağını gösterecek olan yeni bölümler heyecan dolu olacak… Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın sahneleri yoğunlaşacak… Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı Masumiyet dizisinin 8.bölümünden yayınlanan fragman büyük ilgi çekti. Aşağıdan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Serkay Tütüncü’nün İlker karakterini çok başarıyla canlandırdığını belirten hayranlar, oyuncunun karizmasına da dikkat çekiyor. Ancak İlker karakterine yönelik sosyal medyada yapılan yorumlar ise bir hayli sert.

“Allah’ım hiçbir kıza bunları yaşatmasın” diye yorum bırakan dizinin hayranları, Ela’nın yine İlker’in tuzağına düşmekte olduğunu belirten ifadeler kullanıyor.

“Biz artık güçlü bir Ela görmek istiyoruz” diye mesaj bırakan Masumiyet dizisi hayranları, onca iğrençlikten sonra aşk sahnelerinden rahatsız olduklarını da ifade ediyorlar.

Masumiyet dizisinde bir narsiste aşık olmanın ağır bedeli ve Serkay Tütüncü'nün etkileyici karizması! 8

Bazı dizi hayranları ise Ela ile İrem karakterlerini gurursuz olmakla suçluyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Her bölüm Ela mı daha gurursuz ve salak, yoksa İrem mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.”

Peki Masumiyet dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Masumiyet dizisinde bir narsiste aşık olmanın ağır bedeli ve Serkay Tütüncü'nün etkileyici karizması! 9

Harun, tuzağa düştüklerini anlar ve önlem almaya çalışır fakat Bahar, Timur tarafından akıl almaz şekilde kandırılır ve Harun’a olan güvenini kaybeder. Düştükleri acımasız tuzak, mahkemede korkunç bir iftira olarak karşılarına çıkar. Bahar, kızının davasını satmakla suçlanır ve bu korkunç suçlamayla gözünün önündeki perdeyi söküp atar.

Hem, Timur’dan boşanmak için hem de Ela’nın, İlker’i aklayan ifadesini geçersiz kılmak için düğmeye basar. Bahar’ın Ela’yı psikiyatri heyetine sokma kararı Ilgaz cephesini karıştırır. Diğer yanda, annesinin düşürüldüğü durumu hazmedemeyen Ela, Bahar’a yardım etmek için radikal bir adım atar ve bu adım onu, bütün iradesiyle uzak durmaya çalıştığı İlker’e götürür. Bahar ve Harun, kendi yöntemleriyle Ilgazlar’a karşı harekete geçer. Ela’nın dengesi İlker tarafından bir kez daha sarsılırken, gerçek deprem ise Ilgazlar’da yaşanır.