Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Kaos asparagası, Kenan İmirzalıoğlu’nu fena çıldırttı!

Kurtlar Vadisi Kaos asparagası, Kenan İmirzalıoğlu’nu fena çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2020 yılının Ekim ayında ünlü oyuncu Sinem Kobal, kızı Lalin’in dünyaya getirmişti. Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti bebeklerinin gelişi ile birlikte magazin gündeminde daha fazla yer almaya başladı.

Önceki gün yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile birlikte sokakta görüntülenen Sinem Kobal, fit haliyle dikkatleri çekmişti. Oyuncu bebeği ile vakit geçirdiğini ve yeni bir projeyi şimdilik düşünmediğini belirterek, kariyerine ileride devam edeceğine değinmişti. Sinem Kobal’ın yeni aracı da dikkat çekmiş.

Magazin muhabirleri bu sefer de Kenan İmirzalıoğlu’nu aracında yakaladı. Oyuncuya eşinin yeni acının doğum hediyesi olup olmadığı soruldu. Kenan İmirzalıoğlu ise eşinin uzun süredir aynı araca bindiğini, bebek doğduktan sonra değişiklik ihtiyacı hissettiklerini belirtmekle yetindi.

İmirzalıoğlu’na basında çıkan kimi haberler de soruldu. Çeşme ve Bodrum’da evler yaptırdığı ile igili basında çıkan haberler sorulunca oyuncu, “Tabii Monte Carlo’da da bir evimiz var, Miami’ye de yaptırdık. Birkaç yer daha var da onları söylemek istemiyorum” diye tiye aldı.

İmirzalıoğlu, “Ne yapıyorsunuz yaaa” diyerek de bu haberlere çok şaşırdığını gösterdi. Oyuncuya Kurtlar Vadisi Kaos isimli dizide oynayacağı ile ilgili iddialar bir kez daha soruldu.

Oyuncu, daha önce böyle bir şey olmadığını bir kaç kez daha söylemişti. Ancak basında benzer haberler çıkmaya devam ettiği için durumdan rahatsız olduğunu belirten oyuncu, şöyle konuştu:

“Arkadaşlar siz sürekli söylüyorsunuz. Yok öyle bir şey. Tekrar tekrar söylüyorsunuz. Yok öyle bir şey diyorum, tekrar söylüyorum yok öyle bir şey diye, tekrar söylüyorsunuz. Ne yapacağız biz bunu? Hafıza mı zayıf, çabuk mu unutuyorsunuz? Nasıl oluyor da aynı soru tekrar soruluyor… Ne desem net bir şekilde anlaşırız?”

Yeni proje olup olmadığı soruları üzerine de belirli bir şey olmadığını söyleyen oyuncunun sözlerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.