Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde bir karakteri fena harcadılar!

Baraj dizisinde bir karakteri fena harcadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 26. yeni bölümü 9 Şubat Salı akşamı yayınlanacak ve heyecan oldukça yüksek olacak. Dizinin fragmanlarında önemli detaylara yer verildi… Nehir ile Nazım arasında büyük bir savaş başlıyor… Bu savaşın konusu ise Mert…

Nehir, hayatının hatasını yaparak Mert’in Nazım’ın çocuğu olduğunu açıkladı. Bu gerçek DNA sonuçları ile de kanıtlanınca Nazım, yeni bir plan yapmak durumunda kaldı. Nehir, bu yolla Nazım’ı kazanmayı hedefliyordu ama tam tersi oldu. Şimdi Nazım, Bahar ile birlik olup oğlu Mert’in velayetini ondan almaya çalışacak.

Baraj dizisine sonradan katılan avukat Bahar karakterine hayat veren Gizem Karaca da hikayenin merkezine yerleşti… Oyuncu, güçlü performansı ile dikkat çekerken, Bahar karakteri ise öyle şeyler yapacak ki, abisi Hakan’ı bile aratacak.

Baraj dizisinde bir karakteri fena harcadılar! 7

Hatırlanacağı üzere Hakan, ölen eşine benzediği için Nehir’e göz koymuş ve bu uğurda Nazım’ı harcamak için her türlü ahlaksızlığa başvurmuştu. Hakan, kardeşi Bahar’a da Nazım’ı içeride tutacak şekilde davranmasını istemişti.

Ancak Bahar, ağabeyine karşı gelmiş ve 25 yıl yatacak olan Nazım’ı çabalarıyla suçsuzluğunu ispatlayım 5 yılda dışarı çıkartmıştı. İşte karakterli, hayata karşı bir duruşu olan Bahar, sevdiği adam ile de evlenerek kimseyi dinlememişti.

İşte o Bahar gitti. Senaristler bu karakteri resmen harcıyor. Nehir’in elinden Mert’i almak için her yola başvurmaya karar veren Bahar, “Bu bir savaş. Kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyor. Gerekirse sahte deliller düzenlememiz lazım” diyor. Yani eski ahlaklı Bahar gitti, ağabeyi Hakan’ı bir kopyası olan yeni bir karakter gelmiş oldu.

İşte Baraj dizisinin 26. bölümünden 2. fragman:

Peki 26. bölümde başka neler olacak?

Bahar’ın planı işe yaramış, Nazım, Nehir’e olan güvenini kaybetmiştir. Nazım ona bir kez daha
sırtını dönünce Nehir ondan tepki alabileceği tek şeyi yapmaya, Tarık ile evlenmeye karar
verir. Fakat Zahra, Tarık’ın başkasıyla evleneceğini öğrendiği anda kendisi dahil herkesi
yakacak bir hamle yapmaya hazırdır.