Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinden sonra Hülya Avşar çok sürpriz bir proje ile geliyor!

Masumiyet dizisinden sonra Hülya Avşar çok sürpriz bir proje ile geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, en son Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet isimli dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncu, 13 bölüm süren yapımın reytingler nedeniyle final yapmasına çok üzülmüştü. Uzun bir aradan sonra dizilere dönmeyi çok özel bir hikayesi olduğu için kabul eden Hülya Avşar, sonraki süreçte Ayvalık’ta tatil yaparak dinlendi.

Ünlü oyuncu, Ayvalık’taki tatillerinin kendisi için bir spor kampı gibi olduğunu söyledi. Oyuncu, tatilde yediklerine, uyku düzenine ve sporuna çok dikkat ettiğini anlattı. 57 yaşında olan Hülya Avşar, toplam 3 doz aşı yaptırdığını belirtti. İkisi Çin, birisi Alman aşısı olan oyuncu, insanların kurallara çok dikkat etmesinden memnun olduğunu belirtti.

“Aşının insana bir rahatlık getirdiği kesin” diye konuşan Hülya Avşar, bugüne kadar koronavirüse yakalanmadığını da ifade etti. Acun Ilıcalı ile ilgili de konuşan oyuncu, “Artık o kadar yoğun ki, nefes aldığına şükretsin. Çok yoğun, bir oraya gidiyor, bir oraya gidiyor” dedi.

Bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Hülya Avşar, yeni sezon için jürileri değerlendirdi ve aklına programda yer almak gibi bir düşüncenin de hiç olmadığını söyledi.

Hülya Aşvar, yeni sezonda başka bir planı olduğunu anlattı. Oyuncu, “Müzikal var, bu sene müzikalin çalışmalarına başlıyoruz” diye konuştu. Kariyerinde değişiklik istediğini ve daha önce yaptığı şeyleri tekrar yapmaktan da sıkıldığını sözlerine ekledi.