Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, Seversin dizisinden önce öyle bir sürpriz yaptı ki internet dünyasında yerini aldı!

İlayda Alişan, Seversin dizisinden önce öyle bir sürpriz yaptı ki internet dünyasında yerini aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç Oyuncu İlayda Alişan, Çukur dizisinde oynadığı Akşın karakteri ile çok beğenilmiş, büyük övgüler almıştı. Diziyi izleyenlerin aklında, Akşın’ın trajik ölümü hep hatırlanacak. İlayda Alişan, genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olarak bu dizinin ardından Masumiyet dizisiyle de çok konuşuldu.

Tecavüze uğrayan ve bir çöp kenarına bırakılan Ela’nın bu saldırıdan kurtulması ve adalet mücadelesini anlatan Masumiyet dizisi, ilk bölümleriyle dikkat çekmişti. Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Serkay Tütüncü ile oynayan İlayda Alişan, dizinin yükselen yıldızı oldu.

Rol aldığı yapımlarla giderek daha çok konuşulmaya başlayan İlayda Alişan, kariyer adımlarını yavaş yavaş ama sağlam adımlarla çıkıyor adeta! Genç oyuncu bu kez bir romantik komedi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D’nin yaz dizisi Seversin’de Burak Yörük ile rol alacak olan Alişan, bu dizi öncesinde bir başka proje ile gündeme geldi.

İlayda Alişan, Seversin dizisinden önce öyle bir sürpriz yaptı ki internet dünyasında yerini aldı! 8

İlayda Alişan, sıra dışı bir projeye imza atıyor! Başarılı oyuncu, bu kez dünyaca ünlü bir bilgisayar oyununun ilk Türk ajanını seslendirerek kariyerinde bir başka yol açtı adeta!

Oyuncu, yeni projesinde bir bilgisayar oyununda dublaj yaptı. Riot Games’in tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan FPS türündeki oyunu Valorant’ın ilk Türk ajanı olan Fade’i seslendirerek, internet dünyasında da ayrı bir adım atmış oldu İlayda Alişan…

Geleneksel Türk kültürünün modern bir bakış açısıyla harmanlanarak yer verildiği Türk ajan Fade, fiziksel özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bir karakter olmuştu. Dijital oyunun ilk Türk ajanı Fade, kültürümüzden pek çok özelliği taşıyan bir karakter… İlayda Alişan, bu yeni projesiyle birlikte tüm dünyada popüler bir dijital oyunda yer alan ilk Türk olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

İlayda Alişan, Seversin dizisinden önce öyle bir sürpriz yaptı ki internet dünyasında yerini aldı! 9

Alişan yeni projesiyle ilgili olarak heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Özellikle yeni neslin en önemli eğlence mecralarından biri olan dijital oyun dünyasında, Valorant’ta onların karşısında olmak, oyuncularla buluşmak heyecan verici. Replikleri, tonlaması, vurguları, olaylara karşı tepkileriyle birlikte bir karaktere ses vermek, elbette onu çok yakından tanımak anlamına geliyor Bu süreçte Fade’i çok sevdiğimi söyleyebilirim. Tüm ekiple birlikte karakterin ruhuna uygun bir seslendirme çalışması gerçekleştirdik. Tüm oyuncuların Fade karakteri ile Valorant heyecanına heyecan katacaklarını düşünüyorum.”

İlk olarak 2019 yılında sunulan Valorant, , Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunu. Oyuncuları, dünyadaki çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakterlerden oluşuyor. Ana oyun modunda, oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma atanıyor. Temsilciler, her biri ücret gerektiren benzersiz yeteneklerinin yanı sıra öldürme, ölüm veya ani hareketler yoluyla hücum gerektiren benzersiz bir nihai yeteneğe sahip.