Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz, Erkan Kuneri dizisi için büyük bir söz verdi

Cem Yılmaz, Erkan Kuneri dizisi için büyük bir söz verdi

tarafından ker_def

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için bür süredir ekip arkadaşları ile birlikte yoğun bir çalışma içindeydi. Dizinin çekimleri tamamlandı. 6 saatlik bir macera da ortaya çıkmış oldu. Cem Yılmaz ile birlikte dizinin başrolünde; Merve Dizdar, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya ve Çağlar Çorumlu gibi önemli isimler yer aldı.

Cem Yılmaz, birlikte çalıştığı 150 ekip arkadaşına teşekkür ederken, onların isimlerini de anacağını dile getirdi. 10 hafta süren çekimlerin artık tamamlandığını anlatan ünlü şovmen, izleyicileri de meraklandıran ifadelerde bulundu.

Cem Yılmaz, Erkan Kuneri dizisi için büyük bir söz verdi 7

İşte Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklama:

“Ben işimle gündeme gelmek istiyorum diye bir söz vardır. Genelde işsizlerin söylediği. Bu güzel işte çalışan 150 arkadaşım için söyleyeyeyim,adı anılmayan herkesi anacağım adı bilinmedik kimseyi bırakmayacağım. Tüm set arkadaşlarıma kalpten teşekkür ediyorum.10 haftada hem de pandemide 6 saatlik bir macerayı resmettik.Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh :) 6 saat ERŞAN ….2 dakika bile yeterken 6 saat.Tüm ekibin ellerine sağlık.”