Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin’le ekranlara dönmeye hazırlanan İlayda Alişan bir dijital oyunda ilk Türk ajan oldu!

Seversin’le ekranlara dönmeye hazırlanan İlayda Alişan bir dijital oyunda ilk Türk ajan oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz dizisi Seversin’le çok yakında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan İlayda Alişan, öncesinde sıra dışı bir projeye imza atacak. Alişan dünyaca ünlü bir bilgisayar oyununun ilk Türk ajanını seslendirdi.

En son ekrana geldiği Masumiyet isimli diziyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan yetenekli oyuncu çok yakında Kanal D’nin yaz dizisi Seversin ile hayranlarının karşısına çıkacak. Alişan, romantik komedi türündeki dizide başrolü Burak Yörük’le paylaşıyor.

Ancak Seversin’den önce bomba gibi bir projeyle gündeme geldi İlayda Alişan. Genç oyuncu yeni projesinde bir bilgisayar oyununda dublaj yaptı. Alişan, Riot Games’in tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan FPS türündeki oyunu Valorant’ın ilk Türk ajanı olan Fade’i seslendirdi.

Kültür unsurlarımızın geleneksel ve modern bakış açılarıyla harmanlanarak yer verildiği Türk ajan Fade, fiziksel özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Dijital oyunun ilk Türk ajanı Fade, kültürümüzden birçok özellik taşıyor. Yeni projesiyle ilgili açıklama yapan İlayda Alişan, tüm dünyada popüler bir dijital oyunda yer alan ilk Türk olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Seversin’le ekranlara dönmeye hazırlanan İlayda Alişan bir dijital oyunda ilk Türk ajan oldu! 5

İlayda Alişan yeni projesiyle ilgili şunları söyledi: “Özellikle yeni neslin en önemli eğlence mecralarından biri olan dijital oyun dünyasında, Valorant’ta onların karşısında olmak, oyuncularla buluşmak heyecan verici. Replikleri, tonlaması, vurguları, olaylara karşı tepkileriyle birlikte bir karaktere ses vermek, elbette onu çok yakından tanımak anlamına geliyor Bu süreçte Fade’i çok sevdiğimi söyleyebilirim. Tüm ekiple birlikte karakterin ruhuna uygun bir seslendirme çalışması gerçekleştirdik. Tüm oyuncuların Fade karakteri ile Valorant heyecanına heyecan katacaklarını düşünüyorum.”

İlk olarak 2019 yılında sunulan Valorant, , Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunu. Oyuncuları, dünyadaki çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakterlerden oluşuyor. Ana oyun modunda, oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma atanıyor. Temsilciler, her biri ücret gerektiren benzersiz yeteneklerinin yanı sıra öldürme, ölüm veya ani hareketler yoluyla hücum gerektiren benzersiz bir nihai yeteneğe sahip.