Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet dizisinden sonra Hülya Avşar yeni bir proje sinyali verdi!

Masumiyet dizisinden sonra Hülya Avşar yeni bir proje sinyali verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz sezon Fox TV ekranında yer alan Masumiyet isimli dizide başrolde yer aldı. Uzun bir aradan sonra setlere dönüş yapan oyuncu, dizinin 13 bölüm sürmesinin şanssızlığını da yaşadı.

Masumiyet, kadına şiddet konusunu odak yapması ile dikkat çeken bir diziydi ve reytingleri düşük geldiği için yayından kaldırıldı. Hülya Avşar da final nedenini, dizinin bütçesinin yüksek olmasına bağlamıştı… Ünlü oyuncu, Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programına katıldı.

Hülya Avşar programda 2022 yılındaki hedefini anlattı. Bir müzikal projesinde yer alabileceğini söyleyen oyuncu, yeniden sahnelere çıkma isteğinden bahsetti.

Hülya Avşar, “Mutlaka değişik bir şey yapmak istiyorum. Kafamda var bir şeyler. Mesela müzikal…” ifadesini kullandı.

Dayı’nın Masumiyet dizisindeki rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu’na nasıl tokat attığını sorması üzerine, ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı: “İnsan kıyamıyor tabii karşısındaki oyuncuya vurmaya ama ben hayatım boyunca filmlerde o kadar dayak yedim ki… Mesela Fatma Girik bana bir tokat attı, parmağım yerinden çıktı. Buna benzer çok şey yaşadım sinemada. Dayak yiye yiye atmayı da öğrendim.”

Avşar, Youtube hakkındaki düşüncelerini soran Dayı’ya, “Artık çok seçenek var. İyi olmaya mecbursun. Onların arasından sıyrılabiliyorsan sıyrılıyorsun. Ama Youtube’da ünlü olan kişiler nedense kalıcı olmakta zorlanıyorlar. Biri çıkıyor, sonra unutuluyor. Sonuçta bize kalıyorsunuz” diyerek esprili bir yanıt verdi.