Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Çorumlu hayranları müjde; Ayak İşleri 3. sezon geliyor!..

Çağlar Çorumlu hayranları müjde; Ayak İşleri 3. sezon geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı Ayak İşleri’nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu.  Çağlar Çorumlu müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Ayak İşleri 1 Ocak’tan itibaren GAİN ekranlarında yerini alacak.

Yönetmenliğini ve Caner Özyurtlu’nun yaptığı komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri’nin senaryosunu da Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz ile birlikte kaleme aldı.

Dizinin yeni sezonunun, 2021 ve 2022’de yayınlanan ilk iki sezon gibi on bölümden oluşması bekleniyor. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın hayat verdiği ‘Vedat’la ‘Evren’in kendilerini İzmir Limanı’nda bir konteynerde hapsolmuş şekilde bulmasıyla sezon arasına giren dizinin hikâyesi, çekimleri Çanakkale’de yapılan üçüncü sezonda kaldığı yerden devam edecek.

Çağlar Çorumlu hayranları müjde; Ayak İşleri 3. sezon geliyor!.. 7

Yapımını AC Film’in üstlendiği dizinin 3. sezonunda Çorumlu ve Akpınar’a  Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi isimlerde konuk oyuncu olarak eşlik ediyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında ikinci sezonu yayına giren dizinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen izleyici yaklaşık bir yıllık aradan sonra 1 Ocak’tan itibaren Gain’de 3. sezonu izleme imkanı bulacak. Dizinin yeni sezonunun teaserı da yayınlandı;