Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir karar daha alındı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir karar daha alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dördüncü sezon devam ediyor. atv ekranında izleyicilerle buluşan dizinin reytingleri geçen sezonları aratıyor ama kemik bir izleyici kitlesi de takip etmeyi sürdürüyor.

Camdaki Kız dizisinin birinciliği tüm kategorilerde kabullenildi. atv dizisi de birincilik hedefinden uzaklaştı. Ancak dizinin hikayesindeki yenilikler milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Dördüncü sezonda İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın kadroya katılması ile hikaye çok farklı bir noktaya gitti.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış’ın ardından dördüncü başrol oyuncusu Kerem Alışık da diziden ayrıldı. Ayrılıklar ile sarsılan atv dizisinde yeni transferler de dikkat çekiyor. Senaristler hikayeye yeni bir karakter katma kararı verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir karar daha alındı! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekibine Ergün Metin’in katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Adana’da çekimleri devam etmekte olan dizi perşembe akşamlarının iddialı yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesi yeni karakter ile daha da derinleşecek. Ergün Metin, dizide Vahap isimli karaktere hayat verecek. Yeni karakterin neler getireceğini önümüzdeki bölümlerde izleyebileceksiniz.

2015 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Ergün Metin, Çukur dizisinde Latif olarak dikkat çekmişti. Geçen sezon Alev Alev isimli dizide de yer alan oyuncu, Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide de bulundu.