Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Bahar Şahin’in yeni proje heyecanı!..

Masumiyet dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Bahar Şahin’in yeni proje heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni neslin yeteneğiyle dikkat çeken oyuncularından Bahar Şahin, Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinden sonra ekranlara bir süre ara verdi.

Uzunca süredir herhangi bir projede yer almayan güzel oyuncu, Gain dijital platformu için çekilen Duran isimli dizide rol aldı. Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizi ilk iki bölümüyle 11 Ocak’tan itibaren Gain’de izleyiciyle buluşacak. Bahar Şahin de şu sıralar yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Oyuncu, mutluluğunuı instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Baş rollerinde Bahar Şahin’e, 12 yıl sonra setlere dönen sinemanın usta oyuncusu İlyas Salman ile son dönemde yıldızı parlayan genç oyunculardan Oktay Çubuk’un eşlik ettiği dizinin kadrosunda ayrıca Erdem Şenocak, Nil Keser, Burak Can Doğan, Batuhan Gelener, Zen-G, Mehmet Bozdoğan, Ozan Buz, Lorin Merhart, Cem Söküt gibi isimler yer alıyor.

Masumiyet dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Bahar Şahin'in yeni proje heyecanı!.. 8

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı Duran, yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerine odaklanıyor.

Masumiyet dizisinden sonra ortalarda görünmeyen Bahar Şahin'in yeni proje heyecanı!.. 9

45’er dakikalık 9 bölümden oluşan Duran dizisinin konusu ise şöyle: Duran, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları varoş mahalleden bir an önce kurtulmaktır. Duran (Oktay Çubuk), Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal (Burak Can Doğan) başarısız denemelerinin ardından bir rap bestesi üstüne çalışmaya başlar. Mustafa (Batuhan Gelener) ise mahallenin nüfuz sahibi çetesine kapağı atmaya çalışır.

Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı (İlyas Salman) için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a (Erdem Şenocak) olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın (Bahar Şahin) çalıntı bir elmasla çıkagelmesi ve sonrasında bir kaza sonucu elması kaybetmesi mahalledeki dengeleri altüst eder.