Ana sayfa Sosyal Medya Genco Özak, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan genç yetenekler olarak parlıyor!

Genco Özak, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan genç yetenekler olarak parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu isimli Fox TV dizisinin tecrübeli oyuncuları kadar genç isimleri de dikkatleri çekiyor. Elbette ki Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Serhat Kılıç ve Sezin Akbaşoğulları gibi tecrübeli isimler dizinin hikayesini sürüklüyor. Ancak genç yeteneklerin diziye olan katkısını da yabana atmamak lazım.

Metin karakterinde Genco Özak ve Sibel olarak izlediğimiz Bahar Şahin, iyi bir dizi çifti olarak gözüküyor. İkili yetimhanede birlikte büyüyen iki çocuktan, yıllar sonra farklı yönlere dağılan ama kalpleri de sürekli birbirlerini birleştiren bir noktada.

Genco Özak dizinin başrolünde ismi geçen ve bunun hakkını veren bir isim oldu. Oyuncu aksiyon sahnelerinde de çok başarılı. Özak, “Hikaye bir kaçma, kovalama hikayesi. Bol bol hareketli sahnelerimiz var. Neticede bütün İzmir’i bir gün boyunca koştum, iyi geçiyor” diyerek halinden memnun olduğunu söyledi.

Genco Özak, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan genç yetenekler olarak parlıyor! 8

Zalim İstanbul dizisindeki dram performansı ile büyük çıkış sergileyen Bahar Şahin de yine çok sevdiği bir dizi konsepti ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Bahar Şahin, “Bir kere arabesk bir karakter benim için. Ben dram oynamayı çok seviyorum” diye konuştu. Ekipten memnuniyetini dile getiren genç oyuncu, “Ekip çok tatlı, ekip arkadaşlarım çok tatlı. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen ile aynı sahneyi paylaşmak, henüz çekemedik onları ama eminim ki büyük bir zevk olacak” açıklamasını yaptı.

Tetikçinin Oğlu dizisinde Yunus karakteri hikayenin kilit noktasında bulunuyor. Tüm olayların başlamasına neden olan Yiğit karakterinin ölümü Yunus’un elinden gerçekleşti. Yıllarca kuzenine diş bileyen birisi Yunus ve fırsatını bulunca da onu öldürdü ama suçu da Metin’in üstüne attı.

Genco Özak, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan genç yetenekler olarak parlıyor! 9

Baran Can Eraslan, Yunus karakterindeki başarısıyla dikkatleri çekiyor. Genç oyuncu, ilk kez bir aksiyon dizisinde yer alıyor ve bu projenin kendisi için yeni bir deneyim olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Oldukça hareketli ve dinamik geçiyor. Aksiyon benim ilk kez deneyimlediğim bir şey. Ben de bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Şimdilik çok keyifli. Hem oyuncu arkadaşlarım ile hem ekip ile enerjimiz gayet iyi. Herkes işine çok konsantre ve motive çalışıyor. Bu da çok olumlu bir atmosfer yaratıyor burada.”