Ana sayfa Dizi Haberleri Aklın yolu bir! Bahar Şahin de doğruladı, Fox TV’den Tetikçinin Oğlu için son karar!

Aklın yolu bir! Bahar Şahin de doğruladı, Fox TV’den Tetikçinin Oğlu için son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu isimli aksiyon dizisinde yer alan isimlerden birisi da Bahar Şahin. Canlandırdığı Sibel karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmüş oldu. Bahar Şahin, özellikle 2019 ile 2020 yıllarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile büyük çıkış yakalamıştı. Geçen yıl sadece beş bölüm süren Gülümse Kaderine dizisiyle talihsizlik yaşayan oyuncu, 2023 yılında ise Tetikçinin Oğlu dizisindeki farklı karakter ile dikkatleri çekti.

Çekimleri Bodrum’da gerçekleştirilen Tetikçinin Oğlu dizisinde Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak başrollerde bulunuyor. Dizinin ilk birkaç bölümü iyi reytingler alsa da daha sonra ortalamanın altına düşen oranlar birçok izleyiciyi erken final ihtimali nedeniyle korkutmuştu. Aksiyon dolu ve başarılı oyunculuk performanslarının sergilendiği dizinin akıbetini de izleyiciler çok merak ediyor. İşte bu noktada Bahar Şahin’in sözleri bir hayli sevindirici.

Aklın yolu bir! Bahar Şahin de doğruladı, Fox TV'den Tetikçinin Oğlu için son karar! 8

Fox TV, birçok dizisinde düşük reytingler nedeniyle erken final kararları aldığını ve bu konuda pek de sabırlı olmadığını bilen izleyiciler Tetikçinin Oğlu dizisi için de endişelenmişti. Ancak Bahar Şahin, 8 bölüm çektiklerini ve sezonu tamamladıkları ve gelecek sezonda da devam edeceklerini söyledi.

Oyuncu, “Bitirdik, sezon finaline girdik. 8 bölüm çektik. Sezona devam edeceğiz inşallah” diye konuştu. Bahar Şahin’in bu sözleri ile birlikte dizinin hayranları da rahat bir nefes almış oldu.

Aklın yolu bir! Bahar Şahin de doğruladı, Fox TV'den Tetikçinin Oğlu için son karar! 9

Fox TV’nin böyle etkili ama istenilen reytingleri bulamamış projesini sürdürme kararı vermesi de doğru bir adım olarak değerlendirilebilir.

Bahar Şahin, Bodrum’da mutlu olduğunu, canlandırdığı karakterini ve ekibi de çok sevdiğini açıkladı.

Sezon finalinin ardından yaz dönemi için görüştüğü projeler olduğunu ama netleşen bir şey olmadığını anlatan Bahar Şahin, tatil planları yaptığını ifade etti.