Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinde Bahar Şahin hikayenin kilit noktası haline geldi!

Tetikçinin Oğlu dizisinde Bahar Şahin hikayenin kilit noktası haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin reytinglerinin istenilen seviyede olmaması hikayeyi çok beğenenleri en çok kaygılandıran konu oldu. Bir de dizinin yayıncısı Fox TV olunca, bugüne kadar harcanan yapımları düşünenler tedirgin olmadan edemiyor.

Salı akşamları ilk bölümü ile iyi bir çıkış yapan Tetikçinin Oğlu dizisi, ikinci bölümde daha iyi reytingler elde edeceği beklentisinin tam tersiyle karşılaşmış ve izlenme oranları düşmüştü. Üçüncü bölümde reytinglerde neler olacağı artık büyük önem taşıyor. 25 Nisan salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak’tan oluşan başrol oyuncuları yine heyecanlı anlar yaşatacak.

Dizide Korkmaz ile oğlu Metin’in yakalamak için İskender’in yapmayacağı şey yok. Ancak hikayenin kilidi ise Sibel karakterinde… Bahar Şahin, daha önceki önemli çıkışlarına rağmen, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol değil de yan karakter olarak yer alıyor. Ancak hikayenin kilidini de canlandırdığı Sibel karakteri tutuyor.

Sibel’in hem Metin’in vazgeçilmez aşkı olması hem de Yiğit’i öldüren Yunus ile ilişkisinin bulunması onu dizinin geleceğine damga vuracak isim olarak ortaya çıkartıyor.

Yunus, Yiğit’i öldürdüğünü bir tek Sibel’e anlattı ve onu da konuşmaması için tehdit etti. Ancak bu sefer ortaya Metin’in sevgilisinin Sibel olduğu gerçeği çıkıyor ve Yunus’un bu noktada ne yapacağı belirsiz. İlerleyen bölümlerde İskender’in oğlunun ölümü nedeniyle yaşadığı öfkesini Yunus’a yönlendirecek olması da dizinin heyecanını katlayacak.

Tetikçinin Oğlu dizisinde Bahar Şahin hikayenin kilit noktası haline geldi! 7

Korkmaz ile Metin’in kaçış hikayesine artık Sibel de katılmak durumunda ve bu da dizinin ilerleyen bölümlerinin çok aksiyonlu olacağını anlatıyor.

Bahar Şahin, böyle aksiyon dolu bir rolde daha önce yer almamıştı ve oyuncu adına yepyeni bir deneyim fırsatı çıktı. Genç oyuncunun, Zalim İstanbul dizisindeki başarılı dram performansını hatırlayan hayranları, Tetikçinin Oğlu dizisinde de hikayenin git giden bu karakter üzerinde kilitleneceğini fark ediyor.

Bahar Şahin, diziyle ilgili açıklamasında henüz Şevket Çoruh ve Timuçin Esen ile sahnelerinin olmamasından yakınmıştı. Önümüzdeki bölümlerde bu sahnelere doğru da yavaş yavaş ilerlenecek gibi gözüküyor.