Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma izleyicisini bu hafta üzecek!

Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma izleyicisini bu hafta üzecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu aralar neredeyse her dizi çekimlere ara veriyor. Sebebi koronavirüs vakalarının iyice artması. Yayına ara veren diziler kervanına Yasak Elma da katıldı. Dizinin bu hafta da yayınlanmayacağı açıklandı.

Fox TV’de beşinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkan Yasak Elma, kanalın en iyi reyting alan yapımlarından biri. Her bölümüyle olay yaratan dizi yayınına son hızla devam ediyor. Ancak her şey yolunda giderken dizinin yeni bölümünün bir hafta gecikmeyle yayınlanacağı açıklandı.

Bu kararın sebebi Fox TV’nin tüm dizileri için aldığı ortak bir karar. Kanal yılbaşı haftasında zaten dizilerine ara vermişti. Bu arayı yine tüm dizileri için bir hafta daha uzatmaya karar verdi. Böylece dizi ekibindeki yeni bölümü yetiştirme telaşı da sona ermiş oldu.

Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma izleyicisini bu hafta üzecek! 7

Son karara göre Yasak Elma önümüzdeki pazartesi yayınlanmayacak. Yasak Elma hayranları yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi akşamı izleyebilecek.

Şu an kanallardaki neredeyse her dizi koronavirüs vakaları nedeniyle yayınlarına ara vermek zorunda kaldı. Yargı ve Barbaroslar dizisi yılbaşından önce setteki vakalar yüzünden çekimlere ara vermişti. Yılbaşından sonra da Kanunsuz Topraklar, Kardeşlerim gibi dizilerde vakalar ortaya çıktı.

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olan Yasak Elma, 19 Ocak akşamı 127. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin reytingleri iyi giderse bir sezon daha devam edebileceği konuşuluyor. Dizinin yapımcısı olan Faruk Aksoy’un hedefinin diziyi ak 200. bölüme ulaştırmak olduğu belirtiliyor.