Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinin Sadakatsiz karşısında başarısı çok anlamlı oldu!

Masumiyet dizisinin Sadakatsiz karşısında başarısı çok anlamlı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba rekabetine yeni bir dizi geldi. Fox TV ekranında Masumiyet izleyicilerle geçtiğimiz gün buluştu. Dizinin reytingleri de hiç fena değildi. Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi 3 önemli diziden sonra en çok izlenen dizi olmayı başaran Masumiyet, TRT1 ekranındaki Benim Adım Melek’i daha ilk bölümden geride bırakmayı başardı.

Fox TV’nin uzun süredir tanıtımını yaptığı dizi hakkındaki yorumlar da olumlu geldi. Konu biraz klişe gibi gelse de dizinin kendine has hikayesinin ilgi çekeceği daha ilk bölümden anlaşıldı. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ yıllar sonra yeniden aynı projede buluştu. Deniz Çakır da ilk kez Hülya Avşar’ın başrolündeki Kadın İsterse isimli diziyle ekran kariyerine başlamıştı. Bu da ilginç bir not olarak akıllarda kaldı.

Deniz Çakır’ın canlandırdığı Bahar Yüksel karakteri daha ilk bölümden izleyiciyi kendi tarafına çekmeyi başardı. Hülya Avşar, canlandırdığı Hale Ilgaz karakterinin ya çok sevileceğini ya da nefret edileceğini söylemişti. İlk bölümden bu kadar sert bir izleyici ayırımı gözlenmedi. Belki ilerleyen bölümlerde Avşar kızının karakterine yönelik ciddi eleştiriler yükselebilir.

Masumiyet dizisinin Sadakatsiz karşısında başarısı çok anlamlı oldu! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da iki önemli konuya değindi. Bunlardan birisi Sadakatsiz’in Masumiyet ile aynı izleyici kitlesine hitap ettiği imasıydı. Masumiyet’in ortanın üzerinde reytingler ile başlaması bu noktada önemli ve oldukça anlamlı oldu.

Bir diğer dikkat çeken nokta ise dizinin sürükleyici karakterinin Deniz Çakır’ın canlandırdığı Bahar olacağı da daha ilk bölümden kendisini gösterdi.

Sina Koloğlu’nun dizi hakkındaki değerlendirmesi ise şöyle: “Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ikinci bölümde geliyorlar. Benim hissettiğim bu dizinin lokomotifi Deniz Çakır olacak. Timur (Tolga Güleç) ve Yelda (Selen Uçer) gibi “Biz işimizi yaparız” diyen usta isimler var, onların da desteği olacak.

Başroller ne durumda yani Ela (İlayda Alişan) ve de İlker (Serkay Tütüncü)? Tütüncü oyuncu değil ama, rolünü gerektiği gibi ortaya koyuyor ilk bölümde. Rahatsız etmedi. Yani benzer bir konuyu işleyen bir dizinin karşısında ne yapar zaman gösterecek ‘Masumiyet’ için.”

Masumiyet dizisinin 3 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İrem ile İlker hapiste evlenecek. Hale hanım her şeyi organize ediyor ve basına da servis ediyor. Ancak Harun bey bu işten hiç memnun değil. Masumiyet 2. yeni bölümden 2. fragman da yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.