Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’in hikayesi güçleniyor, reytingleri zayıflıyor!

Masumiyet’in hikayesi güçleniyor, reytingleri zayıflıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinin 7.bölümü de geride kaldı. Hikayenin git gide daha ilginç bir hal aldığı dizide, reytinglerin düşmesi ise dikkat çekti…Dün akşam dizi normal performansına göre yaklaşık yüzde 20 daha düşük sonuçlar elde etti. Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi sonuçlar alan dizinin geçen haftaya göre yaşadığı bu düşüş şaşırttı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Timur, Bahar’a adeta ihanet ederek onu herkesin önünde para göz birisi gibi gösterilmesine yardımcı oldu. Harun karşısında zor duruma düşen Bahar bir de para aldığı iddiaları ile karşı karşıya kaldı.Tüm bu olayların ardından Timur vardı.

Ela ise kendini dinlemek için gittiği tatil yerinde İlker ile karşılaştı… İlker ile Ela arasında yaşanan duygusal anlar dikkat çekti. İlker, Ela’dan vazgeçmek istemezken, kararsız olan Ela’nın da İlker’i hala sevdiği ortaya çıktı.

Ancak İlker’in İrem’i de elinden tutma isteği hikayeyi daha ilginç bir noktaya taşıdı. Dizinin hayranları, İlker’in bu tavırlarına sosyal medya paylaşımları ile tepki gösterirken, hikayenin gidişatı da çok ilginç olarak nitelendiriliyor.

Masumiyet'in hikayesi güçleniyor, reytingleri zayıflıyor! 7

İlker’den şiddet gören Ela’nın hala ona karşı olan hislerinin derinliğini gören Masumiyet hayranları, İlker karakteri için ağır sözler kullanıyor. Bir de İlker’in Ela’yı öpmesi hayranları daha da rahatsız etmiş durumda.

“Narsist ve iğrenç bir örnek” diye yorum bırakan hayranlar, İlker’in bu tavırlarının sinirlerini zıplattığını, dişlerini sıktıklarını belirten yorumlar bıraktı.

Kimi izleyiciler ise senaristlerin bunu özellikle yaparak izleyicileri irite etmeye ve ilgiyi artırmaya çalıştığını da düşünüyor. Ancak dizinin 7. bölüm reytinglerinin bugüne kadarki iyi reytinglere göre düşük gelmesi de akılları karıştırdı.