Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi yine başarısıyla adından konuşturdu!

Masumlar Apartmanı dizisi yine başarısıyla adından konuşturdu!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı TRT 1’de yayınlandığı Salı günüyle birlikte haftalık reyting listesinde de ilk sırada yer alıyor. AB ve ABC1 listesinde en çok izlenen yapım olan Masumlar Apartmanı, böylece bu yıl başlayan diziler arasında sosyal medyada da en çok konuşulan yapım oldu.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. AB ve ABC1 kategorilerinde zirvenin sahibi olan TRT1 dizisi, totalde ise atv’deki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından ikinci sırada yerini aldı. Dizinin AB ve ABC1’de iki haneli oranlar elde etmesi de dikkatleri çekiyor.

Son bölümde neler oldu? Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan’la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl’dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır.

Han, başına gelecekleri kabullenmiş, artık kaçınılmaz sonu geciktirme derdindedir. İnci’yle baş başa şehirden biraz uzaklaşmak ister. Gittikleri yerde İnci’nin söylediği şey ise içinde bulunduğu çıkmazın karanlığına güneş gibi doğar.

Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümü 18 Mayıs Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak