Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytingleri düşüyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bayram yapıyor!

Masumlar Apartmanı reytingleri düşüyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bayram yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salı akşamlarının diziler arasındaki reyting yarışında zirvede iki yapım bulunuyor. Bunlardan birisi TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, diğeri ise atv’nin 6. sezonu süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi.

Bu sezon iki yapım arasında salı akşamlarının birinciliği için büyük bir mücadele yaşandı. Sezonun ilk başlarında Masumlar Apartmanı tüm kategorilerde birinciliğin abonesiydi. Ancak 6 sezonluk istikrarlı gidişatının sonucunda EDHO, tüm kişiler kategorisinde zaman birincilikler almaya başladı. Ardından ise bu birincilikler artık standart hale geldi ve Masumlar Apartmanı günü sadece 2 birincilikle tamamlayabilir oldu.

Bu durum hala devam ediyor. Masumlar Apartmanı dün akşam da AB ve ABC1’de yine iki haneli oranlar elde ederek birinci sırada yerini aldı. EDHO ise totalde çok iyi performans sergileyerek, rakibinin bir hayli önünde birinciliği elde etti.

Ancak dikkat çeken bir başka gelişme daha var. Masumlar Apartmanı dizisi yavaş yavaş eriyor. Daha önce aldığı reytinglere çıkamayan TRT1 dizisine gösterilen ilginin düşmeye başladığını reyting sonuçlarından gözlemleyebilirsiniz.

Bu durumda atv’nin salı akşamları 3 birincilikten ikincisini de almasını sağlayabilir. AB”de çok güçlü olan Masumlar Apartmanı, ABC1’de ise zayıflıyor. EDHO ise totalde çok güçlü ve bu hafta ilk kez ABC1’de rakibine çok yaklaştı.Masumlar Apartmanı neredeyse kıl payı farkla ABC1’in birincisi oldu.

Gelecek sezon bu iki dizi arasında yine birincilik yarışının çok sert geçeceği açık. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm ipleri eline alırsa da şaşırmamak lazım.