Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık vurgusu, bir senaryo oyunu!

Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık vurgusu, bir senaryo oyunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon başlayan Masumlar Apartmanı, farklı konusu ve hikaye kurgusu ile izleyicileri çok derinden etkiledi. Psikolojik derinliği olan bir dizi ilk kez bu kadar yoğun bir duygu ortamı oluşturdu.

Tansel Öngel de bu dizide Naci karakteri ile yer alıyor: Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin ilk aşkı olan Naci, aslında ilk sezonda konuk oyuncu olarak hikayeye gelmişti. Fakat izleyiciler çok sevince Naci karakteri devam ettirildi ve Tansel Öngel’in de dizideki önüme bir hayli arttı.

Maske Kimsin Sen isimli yeni Fox TV yarışmasını da sunan Tansel Öngel, dizinin setinde de her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Oyuncu, “Çok iyi gidiyor. Her şey çok yolunda orada da. Seyirci de çok seviyor ben de içinde olmaktan çok mutluyum” ifadesini kullandı.

Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık vurgusu, bir senaryo oyunu! 7

Dizide bir ara Naci karakteri gitmiş ve bu durum ayrılık olarak düşünülmüştü. Ancak senaristler izleyici baskısını da göz önüne alarak Naci’yi hikayeye geri getirdi.

Tansel Öngel, “Senaryo gereği oluyor öyle şeyler. Hikayeyi diri tutmak lazım. Bazen oluyor, geçen seneydi ama bu sene şimdilik böyle bir şey yok” diye konuştu.

Oyuncu aslında bu sözleri ile senaristlerin hikayeyi izletebilmek için bu tür ayrılık sahnelerini bilerek yazdıklarını ve bunun da işe yaradığını ifade etmiş oldu. Bu da demek oluyor ki, sosyal medya ve sokaktaki tepkileri dikkate alan senaristler, hikayeye yön verirken bu deneyimden de faydalanıyor.

İzleyicilerin ilgisinden memnun olan oyuncu, enerjilerini çok sevdiğini belirterek Masumlar Apartmanı fanlarına teşekkür etti.