Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde çok anlamlı iki önemli sahne var!

Masumlar Apartmanı dizisinde çok anlamlı iki önemli sahne var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 53. yeni bölümü izleyicilerle salı akşamı buluşacak. Her bölüm öncesinde yayınlanan fragmanlara dizinin hayranlarından büyük bir ilgi oluyor.

Masumlar Apartmanı’nın 28 Aralık’taki yeni bölümü öncesinde de fragman hayranların merakını daha da çok artırdı. Adeta bir korku filmini andıran görüntüler izleyicileri fazlası ile etkilerken, bir sahne dikkatleri çekti.

Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin, Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’yi öptüğü anlar izleyicilerin çok dikkatini çekti.

Safiye’den böyle bir adım beklemeyen dizi hayranları için çok anlamlı bir sahneydi. Masum olduğu kadar dizinin hikayesinde önemli bir kırılmayı da yansıtan bu sahne, artık Safiye’nin kendi kalıplarını kırmaya başladığının işareti olarak algılandı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Safiye’nin Naci’yi öpmesi… İşte biz böyle sahneler istiyoruz. Safiye’nin Naci’yi terslemediği sahneler istiyoruz.”

Safiye’nin psikolojisinin düzelmesini ve normal hayata katılmasını arzu eden dizi hayranları, bu sahnenin rüya olmasından korkuyor.

Ayrıca dizide Gülben’in ablası Safiye’ye yemek masasında çıkışarak, kendi evinde hazırladığı eti yemek estemeyen ablasına diklenmesi de önemli bir değişiklik olarak görüldü.

28 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 53. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.