Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde herkes diken üstünde, tehlike büyük!

Masumlar Apartmanı dizisinde herkes diken üstünde, tehlike büyük!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle 18 Mayıs Salı akşamı buluşacak olan Masumlar Apartmanı’nda dizisinde herkesin diken üstünde olacağı bir bölüm izleyeceksiniz. Dizinin 34. yeni bölümünü izleyeceksiniz… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı hikayede Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel de heyecanın artmasına yardımcı oluyor.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 18 Mayıs Salı akşamı (yarın) otuz dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nda bu hafta neler olacak?

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin yaptıkları yanına kar mı kalacak yoksa, Safiye tüm gerçekleri Naci’den öğrenip de işin rengi değişecek mi? Yani Han, tam olarak diken üstünde… Naci’nin ne yapacağı dizinin hikayesini çok etkileyecek. İşte yeni bölüm detayları:

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir.

Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.

“Masumlar Apartmanı” yeni bölümüyle 18 Mayıs Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…