Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde ‘yazıklar olsun’ itirazları ve patlayan büyük bomba!

Kefaret dizisinde ‘yazıklar olsun’ itirazları ve patlayan büyük bomba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, pazar akşamları ekranda yer almaya ve izleyicilerini de merak ettirmeye devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Arzu’nun hamile olduğunu ortaya çıkmıştı. Zeynep de bu durumu öğrendi. Sude konusunda yaşananlar ise üzücü olmaya devam ediyor. Kefaret dizisinin 27. yeni bölümünde de yine etkileyici dram sahneleri bulacaksınız. “Kadının bir geldi ailemizi dağıttı” başlığı ile paylaşılan 27. bölümden ilk fragman hikayenin akıcı bir şekilde devam ettiğine işaret ediyor.

23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Zeynep karakterinin zorlukları aşmak için Meltem’e muhtaç kalması durumu izleyicileri çok rahatsız edecek. Ekonomik zorluk yaşayan Zeynep, Meltem’e muhtaç mı oluyor? İşte bu durum izleyiciler tarafından ‘büyük bomba’ olarak nitelendiriliyor. Fragmanda Meltem’in bir çocuk yuvası açma kararı ve Zeynep’e teklifi olay olacak. Ayrıca Meltem, Zeynep’e avans da veriyor ve bu sahne izleyicileri canının fena halde sıktı.

Dizinin yeni bölüm fragmanı bu soruyu sorduruyor. Bir dizi hayranı, “Zeynep koskoca İstanbul’da kala kala Meltem’e muhtaç oldu. Ahmet ne baltaya sap anlamıyorum. Düşmüş liseli aşıklar gibi Arzu’nun peşine, kendi çocuklarını bile unutmuş” diye yorum bıraktı.

İzleyiciler Sude’nin kimde kalacağını da çok merak ediyor. Birçok dizi hayranına göre Zeynep, Sude’yi alacak ve birlikte yaşayacaklar. Bir de fragmana yansıyan ve Zeynep’in sandık içinden çıkardığı zarf meselesi var. Bu zarfta ne var, izleyiciler bu sahneyi de çok merak etti.

Kefaret dizisinde 'yazıklar olsun' itirazları ve patlayan büyük bomba! 7

Bir de Ayşegül Cengiz’in canlandırdığı Münevver karakterine tepki iyice artıyor. Dizi hayranları, “İki yüzlü Münevver. Zeynep de ona bakmasın, ne ayıp, yine şaşırdı, para verirken iyiydi” diye yorum bıraktı. Münevver karakterine “yazıklar olsun” diye yorum bırakan hayranlar, yeni bölümün heyecanını daha şimdiden yaşıyor…

İşte 23 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan Kefaret dizisinin 27. bölüm fragmanı: