Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde yeni karar ile büyük değişim gerçekleşiyor!

Camdaki Kız dizisinde yeni karar ile büyük değişim gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin perşembe akşamı izleyici ile buluşacak 25. bölümünde çok dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin alacağı karar her şeyi derinden etkileyecek. Annesi Feride’ye hesap sormaya kalkan Nalan bir kez daha umutsuzluk ile sınanıyor… Anneliğine laf söyletmeyen Feride, Nalan’a anne olamayacağı konusunda laf çarpıyor… İşte bu durum da Nalan’ın “Ben anne olacağım, çünkü artık ben böyle yaşayamam” diyerek büyük bir karar almasına neden olacak.

Nalan ile Feride arasında da bir yüzleşme yaşanır. Nalan, Feride’nin karşısına anne olma isteğiyle çıkıyor ve bu hikayede dengelerin değişeceği anlamına geliyor.

Feride, Adil’in Cana ile olan yakınlaşması karşısında sessiz kalmaz ve pençelerini çıkartır. Adil ile Feride boşanmanın eşiğine geliyor.

Diğer taraftan Koroğlu ailesi de önlenemez bir kaosun pençesine düşmüştür. Olaylar gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Selen’in hamile olmadığı gerçeği ise su yüzüne çıkmıştır.

Camdaki Kız dizisinin 25. yeni bölümü yine heyecanlı ve yine bilinmezliklerle dolu olacak.