Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde radikal karar dengeleri değiştirecek

Masumlar Apartmanı dizisinde radikal karar dengeleri değiştirecek

tarafından ker_def

TRT’de Salı günleri yayınlanan Masumlar Apartmanı dün yayınlanan heyecanlı bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Çarpıcı hikayesi ve müthiş oyuncu performansıyla göz dolduran Masumlar Apartmanı sosyal medyada da en çok konuşulan dizi oldu. Hikayede ise Han’ın aldığı radikal bir karar tüm dengeleri sarsacak. Ayrıca Han, kendini iyice köşeye sıkışmış hissediyor. Dizinin hikayesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Masumlar Apartmanı yayınlandığı Salı günüyle birlikte izlenme oranlarında zirvelerde yer alıyor… AB ve ABC1 listesinde en çok izlenen dizi olan Masumlar Apartmanı, sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giriyor. AB’de ABC1 kategorilerinde birinciliklerin abonesi olan dizi, tüm kişilerde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra ikinci sırada yer aldı ve tüm kesimlerce ilgiyle takip edildi.

Son bölümde neler oldu? Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kaldı. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı davranışın ağırlığına karşı radikal bir karar aldı. Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak istedi fakat işler beklediği gibi gitmedi.

Safiye, ne yapsa da aklından çıkaramadığı Naci’yi ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine İnci’ye anlattı. İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep oldu. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl’ın yeni planı ise Naci’nin kaldığı otel odasına yerleşmek ve Derenoğlu Holding’e iş başvurusu yapmak oldu.

Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümü 4 Mayıs Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak.