Ana sayfa Sosyal Medya Tipi neden EDHO’ya veda etti? Savaş Özdemir’in açıklaması her şeyi anlatıyor!

Tipi neden EDHO’ya veda etti? Savaş Özdemir’in açıklaması her şeyi anlatıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi karakterini canlandıran Savaş Özdemir diziden ayrıldı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’nin en yakın arkadaşlarından biri olan Tipi, Macit oğlu Rıdvan tarafından vurularak öldürüldü.

Rıdvan’ın kardeşi Macit’i boğarak öldüren Tipi düşmanlarının bir numaralı hedefi haline gelmişti. Macit’in oğlu Rıdvan, bir süredir Tipi’nin peşindeydi. Tipi, mezarlıkta kurulan tuzak sonucu Rıdvan’ın kurşunlarının kurbanı oldu. Tam o sırada mezarlığa gelen ve Tipi’nin ölümüne şahit olan Hızır Çakırbeyli ise kollarında can veren arkadaşının arkasından gözyaşları döktü.

Tipi neden EDHO'ya veda etti? Savaş Özdemir'in açıklaması her şeyi anlatıyor! 10

İzleyicileri de göz yaşına boğan vurulma sahnesini buradan izleyebilirsiniz:

Öte yandan Savaş Özdemir diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Özdemir veda mesajında şunları söyledi: “Hiç bırakmak istemediler ve inanın, benim içinde çok zor oldu Tipi’yle vedalaşmak. Onu çok uzun bir zaman bedenimde konuk ettim kendi hayat hikayemden çok şey verdim. Fakat artık yorgundum.”

Tipi’nin ölümüne çok üzülen izleyici, duygularını sosyal medya üzerinde dile getirince vurulma sahnesi #Tipi hashtag’iyle TT oldu. Yorumlarda Tipi’nin ne kadar karakterli bir insan olduğuna dikkat çekildi. İşte yorumlardan biri: “#tipi adam gibi adamdın dadaş. Adam gibi sevmeyi senden öğrendik.”

Vurulma sahnesiyle ilgili diğer bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz:

Tipi neden EDHO'ya veda etti? Savaş Özdemir'in açıklaması her şeyi anlatıyor! 11

Tipi neden EDHO'ya veda etti? Savaş Özdemir'in açıklaması her şeyi anlatıyor! 12

Tipi neden EDHO'ya veda etti? Savaş Özdemir'in açıklaması her şeyi anlatıyor! 13