Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde senaristlerin anlamsız direnci kırıldı!

Masumlar Apartmanı dizisinde senaristlerin anlamsız direnci kırıldı!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinin 2 sezonu TRT1 ekranında devam ediyor. 15 Mart Salı akşamı da dizinin 62. yeni bölümü izleyeceksiniz. Hikayeye olan ilginin azalması, reytinglerin düşmekte olması Masumlar Apartmanı için sona doğru adım adım gittiğinin göstergesi oldu.

Ezgi Mola’nın başarıyla canlandırdığı Safiye karakterindeki performansı, 8 yıl aradan sonra dizilere dönüşünü taçlandırdı… Oyuncunun hayranları böyle etkili bir dram performansını beklemiyordu. Daha çok komedi rolleri ile bilinen Ezgi Mola, dram konusunda ne kadar başarılı olabileceğini de sergiledi.

Masumlar Apartmanı dizisi hayranları Safiye’nin tedavi sürecinin uzamasını uzun süredir bir eleştiri konusu yapıyor. Senaristlerin karakterin psikolojik gerilim halinden fazlasıyla yararlandığını ama artık değişimin şart olduğunu belirten yorumları sosyal medyada uzun süredir konuşuluyor. İşte değişim yönünde senaristler önemli bir karar aldı. Safiye’nin yaralarına doktor yetişiyor.

Kırmızı Oda isimli tv8 dizisi final yaparak ekran ömrünü tamamladı ama, Doktor Manolya hanım karakteri ile Binnur Kaya, rolünü Masumlar Apartmanı’na taşıdı. Daha önce Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben, doktor hanımdan destek almıştı. Şimdi ise sıra Safiye’ye geldi.

Safiye, başta doktoru kabul etmeye dirense de sonunda Manolya hanım bu direnci aşmayı başarır. Gülben, ablasına bebek haberini verir ancak henüz diğerlerine söylemeye hazır değildir. Naci, Safiye’nin doktorla görüşmeye başladığını öğrenir ve o umutla Safiye’ye özel bir hediye gönderir. Ancak bu hediyenin Safiye’nin yarasını kanatacağından habersizdir.

Han, Ceylan’ın hayatında biri olduğuna inanmasa da işin aslını öğrenmek için onu adım adım takip eder. Gördükleri ise hiç hoşuna gitmeyecektir. Han’ın içindeki karanlık onu yavaş yavaş ele geçirirken işler de kontrolden çıkmaya başlar.