Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer sürpriz ama hoş bir dizi çifti oldu!

Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer sürpriz ama hoş bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında artık pazar akşamları Adı Sevgi isimli hem dram hem de umut aşılayan yeni bir dizi var. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ise ilk bölüm ile birlikte önemli ve başarılı bir sınav verdi. Her iki genç oyuncu da rollerin hakkını verdikleri ve iyi bir uyum yakaladıkları yönünde olumlu yorumlar aldı. Hikaye biraz sert başladığı için izleyiciler için sürpriz oldu. İki genç başrol oyuncusu da sert sahnelerde iyi iş çıkarttı.

Sosyal medyada Adı Sevgi dizisi hikayesi ile dikkat çekti. Dizi özellikle de kadına şiddet konusunda farkındalık yaratma ve çocuk gelinler sorununa dikkat çekme konularında öne çıkan bir hikayeye sahip. Dizinin özellikle de tüm kişiler kategorisindeki izleyici grubunu çok etkilemesi bekleniyor. İlk bölümün reytinglerine bakıldığında da bu kategoride ortalamanın üzerinde gelen reytingler umut vaat etti. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde ise daha az ilgi gören dizi için henüz bir değerlendirmede bulunmak doğru olmayacaktır.

Önümüzdeki birkaç bölümde reytinglerin oturması ve sadık izleyici kitlesinin de oluşmaya başlaması ile birlikte Adı Sevgi’nin akıbeti daha net ortaya çıkacak. Ancak başrol çiftine olan ilginin daha ilk bölümden bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer sürpriz ama hoş bir dizi çifti oldu! 8

Sosyal medyada Elif ile Emir karakterleri yeni bir dizi çifti olarak konuşulmaya başladı. Bu iki karakter çocuk gelin ve kadına şiddeti durdurma noktasında bir umut işareti olarak öne çıkartılıyor.

Emir rolünde karizmasını sergileyen Yunus Emre Yıldırımer, hem havalı hem de gizem doluydu. Performansı beğeni toplayan oyuncuyu hayranları cool olarak da tanımlıyor.

Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer sürpriz ama hoş bir dizi çifti oldu! 9

Gizem Güneş ise öğrencilerine umut aşılayan, onları kötülüklerden korumaya çalışan bir karakter olarak, izleyicilerin desteğini aldı.

Dizide yer alan genç oyunculardan Asya Kasap da başarılı Zeynep performansı ile herkesin beğenisini kazandı.

Dizinin sadece hikayesi ve oyuncuları konuşulmadı, ayrıca müziklerin de çok iyi seçildiği yorumları yapıldı. Hikayenin temasına uygun seçilen müzikler, Adı Sevgi dizisinin en güçlü yanlarından birisi olacak gibi gözüküyor.