Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin artık büyük bir rakibi var!

Masumlar Apartmanı dizisinin artık büyük bir rakibi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranında ikinci sezona devam ediyor. Çok iyi reytingler alan dizinin salı rekabetinde bir numara olduğu ortada… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin gelişine kadar da TRT1 dizisi zirvedeki yerini koruyacaktır.

Ancak Fox TV ekranlarında başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok iyi bir ilerleme kaydetti. Reytinglerde iyi seviyelere gelen dizi tüm kategorilerde izleyicilerin ilgisini çekti. Üçüncü bölümü ile birlikte sıralama ikinciliğe kadar yükselen dizi, Masumlar Apartmanı ile rekabet edebileceği iddiasını ortaya koydu.

TRT1 dizisi henüz reytingler olarak çok iyi seviyelerde. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey’in de özellikle kadın izleyicilerin desteği ile her hafta üzerine koyarak ilerlemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Önümüzdeki haftalarda iki dizinin de reytingler ve birbirlerinden izleyici alma konusunda büyük bir rekabet içine gireceği gözüküyor. Erkek izleyicilere daha çok hitap eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz zaten 6 sezondur konumunu koruyor. Ancak kadın izleyicilerin salı akşamları tercih yapmakta zorlanacaklarını gözlemliyoruz.

Hem Masumlar Apartmanı’nın heyecanı hem de Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin çekiciliği kadın izleyicileri etkiliyor. Aynı izleyici kitlesine hitap eden bu iki dizi sezon boyunca büyük bir mücadele içine girişebilir.

Masumlar Apartmanı avantajlı bir konumda ama hikayede bir düşüş yaşanır ise Fox TV dizisinin izleyicilerde oluşacak boşluğu doldurmak için arkada beklediği de görülüyor.

Reytinglerin anlattığı gerçek, Masumlar Apartmanı’nın artık kadın izleyicileri kendisine çekebilme konusunda çok ciddi bir rakibi var.