Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi yeni gününde büyük hüsran yaşadı!

Show TV’nin yeni dizisi yeni gününde büyük hüsran yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni başlayan dizilerden birisi de İçimizden Biri oldu… Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri çok düşük gelmeye devam ediyor.

Pazar akşamları başlayan dizinin ilk 3 bölümünün ardından gün değişikliği kararı çıktı. Salı günleri yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan dizinin 4. bölüm reyting sonuçları hiç de iyi gelmedi. Muğla’da çekimleri devam eden dizinin ilk 4 bölümlük performansına bakarak izleyicilerden yeterince ilgi göremediğini söyleyebiliriz.

Yeni gününde tüm kişilerde 23. sırada yer alan bilen İçimizden Biri, AB’de 46. oldu ve ABC1 kategorisinde de günü 27. olarak tamamladı. Bu sonuçların Show TV için yeterli olmayacağı ortada.

12 Ekim Salı akşamı beşinci yeni bölümü yayınlanacağı duyurulan İçimizden Biri dizisinin akıbeti de merak konusu oldu. Yaz döneminde Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizileri için düşük reytingler nedeniyle 8. bölümde final kararı alan Show TV, bakalım yeni dizisine ne kadar süre tanıyacak.