Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinin fragmanı bile izlenme sayısıyla olay yaratmaya yetiyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin fragmanı bile izlenme sayısıyla olay yaratmaya yetiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ve video platformları son dönemin en yaygın iletişim araçları konumunda. Youtube bu noktada başı çekiyor. Dizi yapımcıları ve kanallar da youtube üzerinden milyonlarca insana ulaşma şansını iyi kullanıyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi de bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıktı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 36. yeni bölümü 1 Haziran Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm yine çok heyecanlı geçecek. Özetsiz olarak ekrana gelecek olan dizinin 36. bölümünü saat 20.00’da sakın kaçırmayın.

Masumlar Apartmanı 36 bölüm fragmanı youtube ortamında yayınlandı. 10 saat içinde 1 milyondan fazla izlenme elde edildi. Fragman youtube trendler listesine de girmeyi başardı ve en çok izlenen videolar arasında gösterildi.

Dizinin yeni bölümünde Esat’ın annesi tarafından yemeğe davet edilen Gülben, öncesinde ablası ile provalar yapıyor. Yemekte ise hiç beklemediği ve biraz da rahatsız olduğu görüntülerle karşılaşıyor.

Dizide ayrıca Tansel Öngel’in başarıyla canlandırdığı Naci de tedavi olmak istediğini söylüyor. Dizinin yeni bölümünde Han ve İnci arasında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte dizinin 36. bölüm fragmanı: