Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, EDHO, Hekimoğlu ve Baraj dizilerine öyle bir rakip geliyor ki reytingler şaşacak!

Masumlar Apartmanı, EDHO, Hekimoğlu ve Baraj dizilerine öyle bir rakip geliyor ki reytingler şaşacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekrandaki rekabet de iyice büyümeye başladı. Kıran kırana verilen bir mücadeleye girişildiği bir dönemdeyiz. Özellikle yeni sezonun iddialı yapımlarıyla birlikte bir önceki sezondan gelen ve izleyicinin vazgeçemediği yapımlarla birlikte rekabette kıyasıya bir mücadele yaşanmakta.

Salı akşamlarının yeni ve iddialı dizisi TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı, Salı akşamları reytingin ilk sırasına yerleşerek kimseye fırsat bırakmıyor şimdilerde. Ancak Salı akşamlarına bir rakip daha geliyor ki izleyicinin çok sevdiği ve vazgeçemedi bir program.

O programa geçmeden önce Salı akşamları yayınlanan dizilere bir bakalım. TRT1’de Masumlar Apartmanı’nın yanı sıra atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de sezona bir kaç hafta önce giriş yaptı. Yine iddialı yeni isimlerle yoluna devam ediyor. Kemikleşmiş bir izleyicisi var.

Her ne kadar Salı akşamlarının galibi değilse de artık, Masumlar Apartmanı dizisinin peşinden ayrılmıyor ve hemen arkasında yer alıyor.

İki dizinin rekabeti arasında Kanal D’nin Hekimoğlu ve Fox’un Baraj dizileri de Salı akşamlarının çok konuşulan işleri. Onların da belli bir izleyicisi var ve henüz bırakmak gibi bir niyetleri de yok! Hekimoğlu, ilk sezondaki ilgiyi biraz kaybetmiş görünse de yoluna devam ediyor. Baraj ise bir süre reytingleri düşük olsa da toparlamaya başladı.

Şimdi bu dört diziye çok dişli bir rakip geliyor! Bir dizi olmasa da dizilerin bile önüne geçen reytingleriyle geçtiğimiz sezonlarda pek çok yapımı zorlayan bir program. Güldür Güldür Show!

8. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Show TV’nin eğlence programı Güldür Güldür Show, geçtiğimiz sezon Cuma akşamları yayınlanıyordu. Bu sezon Perşembe yayınlanacağı açıklandı kısa bir süre önce. Ancak hemen ardından gün değişikliğine gidildi ve Salı akşamları yayınlanacak.

Perşembe rekabetinden kaçan Güldür Güldür’ün yine çok iddialı bir gün olan Salı günü yayınlanması, aslında iddiasını daha da büyüten bir durum!

Ali Sunal’ın moderatörlüğünde usta isimleri buluşturan Güldür Güldür Show’un yeni bölümü 27 Ekim Salı günü ekranda olacak.

Güldür Güldür Show’un yenilenen kadrosunda Dağhan Külegeç ile Murat Akkoyunlu da bulunuyor. Ayrılan isimler ise; Çağlar Çorumlu, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve Evrim Alasya oldu.