Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytinglerde birincilikle döndü ama kafalarda soru işareti bıraktı!

Masumlar Apartmanı reytinglerde birincilikle döndü ama kafalarda soru işareti bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Masumlar Apartmanı dizisi, ikinci sezon başlangıcıyla da dikkatleri çekti. Duygusal yoğunluğu yüksek olan dizideki, psikolojisi derin sahneler de izleyicileri çok etkiliyor. Han karakteri yeni sezonda psikoloji sınavı verecek. Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından yeni sezonda yerini doldurmak için gelen Melisa Şenolsun da seyirci karşısına çıktı.

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonu yine etkileyici şekilde başladı. Sosyal medyada paylaşılan binlerce mesaj ile birlikte dizi en çok konuşulan konuların başında yer aldı. Hikayenin derinliklerinin yanı sıra Melisa Şenolsun’un ilk performanslarının da beğenildiğini yorumlarda görebilirsiniz.

Salı rekabetinde herkes merakla reyting sonuçlarını bekledi ve o sonuçlar ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezona birinciliklerle başladı. Tüm kategorilerde en iyi oranları elde eden dizi salı akşamlarının en önemli yapımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ancak reyting rakamlarına bakıldığı zaman herkesin aklını kurcalayan bir başka detay var. Hem geçen hafta Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova hem de bu hafta Masumlar Apartmanı ilk sınavlarını iyi bir şekilde verdi.

Ancak bu 3 önemli dizinin de iki haneli oranlardan çok uzak olması akıllarda bir soru işareti olarak duruyor. Geçen sezon Masumlar Apartmanı dizisi özellikle de AB ve ABC1 gruplarında hep iki haneli reyting oranları elde ederdi. Ancak dün akşam bu başarının uzağında kalan dizi izleyici kaybı mı yaşadı, yoksa henüz televizyon izleyicisi tam olarak ekranlara dönmedi mi?

Geçen sezonun en iddialı dizileri ortalamanın üstünde oranlarla geri dönüş yaptı ama, iki haneli rakamlardan da uzak kaldılar. Masumlar Apartmanı için birincilik sevinci normal, fakat geçen sezon ile kıyaslanan reytingler bir soru işareti beraberinde getiriyor. Önümüzdeki aylarda bu durum düzelebilir ama yeni dizilerle birlikte yoğun rekabette iyi sonuçlar almak her dizi için büyük bir sınav olacak.