Ana sayfa Dizi Fragmanları Perşembe akşamları mekanın yeni sahibi Barbaroslar dizisi!

Perşembe akşamları mekanın yeni sahibi Barbaroslar dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında uzun süredir hazırlıkları yapılan ve çekimleri için büyük bir emek harcanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor. Birçok dizi hayranı adeta saatleri geriye doğru saymaya başladı… Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar dizisinin ilk bölümü 16 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Geçen sezon diziler konusunda büyük bir atak yapan TRT1, yeni dönemde bu atağını yeni dizilerle sürdürüyor. Güçlü hikayeler ve büyük prodüksiyonlar ekran başındaki milyonları fazlasıyla etkiliyor… Barbaroslar dizisi de bu yapımların en önemlisi olarak ekran macerasına başlıyor.

Engin Altan Düzyatan’ı 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde takip eden TRT1 izleyicileri için akıllardan çıkmayacak bir proje geliyor… Hem Türk hem de yabancı ekiplerin büyük bir çaba ile ortaya koyduğu dizinin teknik kısmı, çekimlerde kendisini gösterecek. Gerçekçi deniz sahneleri ve savaş sahneleri ile birlikte Barbaroslar dizisi dünyanın birçok ülkesindeki izleyicileri de etkileyecektir.

Perşembe rekabetinde Kanal D’nin Camdaki Kız ve atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizileri şimdiye kadar çok iyi sonuçlar aldı. Ancak, Barbaroslar dizisinin başlaması ile birlikte mekanın yeni sahibinin TRT1 yapımı olması bekleniyor. Televizyon izleyicilerinin tarihi yapımlara olan ilgisi düşünüldüğü zaman, Barbaroslar isimli dizi yayında kaldığı süre boyunca zirvede yer alırsa kimse şaşırmamalı.

İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin 1. bölüm fragmanı: