Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı senaristi çıldırmış olmalı, izleyici gördüklerine inanamadı!

Masumlar Apartmanı senaristi çıldırmış olmalı, izleyici gördüklerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin 27. bölümü 23 Mart akşamı izleyicileri fazlasıyla şaşırttı. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik önemli olaylar bu bölüm bir dönemin geri geldiğini hatırlattı.

Masumlar Apartmanı dizisi ilk başladığında çok kasvetli ve karakterler de oldukça sert ve gizem doluydu… Tabii ki bu durum da izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Dizinin reytingleri patladı. Bir de gerçek hikayeden senaryolaştırılması izleyicileri yapıma daha da çok bağladı… Güçlü oyunculuk performansları da gelince TRT1 dizisi bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıktı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun Yüzü isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizinin 27. bölümünde Safiye, Gülben ve Han cephelerinde dikkat çeken olaylar yaşandı. Safiye karakterinin hayata dönmesi için Naci’ye bel bağlayanların umutları tükendi. Tansel Öngel diziden ayrıldı. Geri dönme ihtimali de var… Senarist Safiye karakterinin fazla naif olmaya başlaması nedeniyle Naci’yi şimdilik hikayeden çıkartmış gibi gözüküyor. Safiye, Naci’nin son mektubunu bile okumadan yırtıp attı. Verilen mesaj net; artık eski Safiye geri dönüyor.

Dizi hayranları Safiye karakterinin ilk hallerini akıllarından çıkartamıyor. Son bölümlerde Naci sayesinde önemli değişimler yaşayan Safiye, artık eski günlerine doğru dönüş yapacak ve reytinglerde bir düşme olmaması adına da yine duygusallık öne çıkartılacak.

Bir başka gelişme ise Gülben cephesinde yaşandı. Büyük değişim yaşayan Gülben, sevgisizliğin ne kadar kötü bir şey olduğunu da herkesin gözlerinin önüne seriyor.

Safiye nasıl Naci’yi hayatından sildi ise, Gülben de Esat krizi ile baş başa kaldı. Eski halinden eser kalmayan Gülben, annesinin kıyafetlerini giydi ve Safiye’den bile daha sert birisi haline geldi. Neriman’a da kötü davranan Gülben, Esat’a rest çekerek kendisinden beklenmeyecek sözler söyledi.

Esat’a bir çöp olduğunu söyleyen Gülben’in bu tavırları izleyenleri de şoke etti. Birçok dizi hayranı gördüklerine, duyduklarına inanamadı.

Han konusunda ise İnci bir kez daha hayatının şokunu yaşadı. Seda Akman’ın canlandırdığı psikoloğa Han’ı götüren İnci, ummadığı bir manzaranın tanığı oldu.

Han, psikoloğa ters davranmakla kalmadı, anlattıklarıyla da şaşırttı. Han’ın gülme krizi ise İnci için bir başka şok oldu.