Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara başlattı, Kırmızı Oda golü attı!

Menajerimi Ara başlattı, Kırmızı Oda golü attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon bazı diziler var ki, konuk oyuncular üzerinden büyük prim yaptı. Bu konuda ilk atağı yapan Tuba Büyüküstün başlangıcı ile Menajerimi Ara isimli Star TV dizisi olmuştu. Her bölüme bir veya iki ünlü ismi getiren Menajerimi Ara bu sayede de büyük bir farkındalık oluşturdu, geniş kitleler tarafından fark edildi.

Menajerimi Ara dizisinin başlattığı bu konuk oyuncu sirkülasyonu, dizinin ilk başlarda çok işine yaradı. Hala da dizinin tanıtımlarında yeni konuk ünlüler üzerinden izleyicinin ilgisi çekilmeye çalışılıyor.

Menajerimi Ara ile başlayan bu konuk oyuncu sirkülasyonu, Kırmızı Oda dizisi tarafından da uygulanıyor. Ancak daha farklı bir yöntem sergilenmekte ve çok da başarılı olundu…

Kırmızı Oda dizisinde 5-6 bölümlük konuk oyuncular geliyor ve güçlü performanslar ile etkili hikayeler oluşturuluyor. İşte bu konuk oyuncu sirkülasyonu da tv8 dizisine reyting üstüne reyting getiriyor.

Peki dizilerde neden bu konuk oyuncu ya da yeni karakterlere sıklıkla ihtiyaç duyuluyor? Bunun nedeni uzun süreler. Diziyi izletebilmek ve uzun sürelerin de izleyiciler tarafından ilgi görmesi için sıklıkla yeni karakterler, konuk oyuncular bir strateji olarak uygulanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, sektörün tecrübeli bir ismine bu konuyu sordu ve aldığı yanıtı da köşe yazısında aktardı.

Koloğlu diyor ki; “Sektörün tecrübeli bir ismine sordum, “Bu iki dizide konuk oyuncu üzerinden gidiyor” dedi. Genel olarak transfer halini, “Oyuncunun da işine geliyor yürüyen bir projede kendini gösteriyor. Yapımcı da rahatlıyor” diye yorumladı.

Yine de bu kadar çok transferi olmasının altındaki nedenin dizinin tıkanması olduğunu söyledi. Diziler uzun anlat anlat bitmiyor. Yeni bir karakter diziyi bir süre nefes aldırıyor.”