Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı senaristi inşallah şaka yapmamıştır, bu sahneler olay oldu bile!

Masumlar Apartmanı senaristi inşallah şaka yapmamıştır, bu sahneler olay oldu bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi hayranlarını çok heyecanlandıran yeni bir bölüm geliyor… 4 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 32. yeni bölümden ilk fragman ortaya çıktı. Esat’ın Gülben’i öptüğü anları gören dizi hayranlarını büyük bir heyecan kapladı.

Ancak dizi hayranlarının senariste de bir göndermesi var… “Tek dileğimiz var, fragman hayal ürünü olmasın” diye yorum bırakan Masumlar Apartmanı izleyicileri, Esat’ın Gülben’i öptüğü anların gerçek olmasını, bir hayal ürünü olmamasını istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

“Gülben ve Esat gümbür gümbür geliyor” diye yorum bırakan Masumlar Apartmanı izleyicileri, Esat’ın yaptığı bu öpücük atağına bayıldı… Dizinin yeni bölümünün heyecanını fazlasıyla yaşayan hayranlar, “Bu hareketi ile bodruma tek yön bilet kazanan Esat’ı alkışlıyoruz” diyerek de Han’ın Naci’yi bodruma kapatmasına gönderme yaptı.

Fragmanı çok güzel bulduğunu belirten izleyiciler, başa sarıp sarıp Esat’ın Gülben’i öptüğü anları izlediklerini de belirten ifadeler kullanıyor.

Safiye’nin klarnet çalarken elini kalbine götürdüğü sahneye de izleyicilerden hoş yorumlar geldi. Masumlar Apartmanı’nda bu sahneler bir rüya ya da hayal ürünü değil ise, şimdiden izleyicilerin kalplerini kazandıkları net.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Safiye’nin, Naci’nin klarneti çaldığını duyunca elini kalbine götürmesi… Ah Safiye… Naci sen nasıl kralsın. Sevdiği kadın onu fark etsin diye şarkılarını kazan dairesinden klarnetle çalıyor.”