Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şahika gitti ama bomba bir gelişme daha yaşandı!

Yasak Elma dizisinde Şahika gitti ama bomba bir gelişme daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde geçtiğimiz hafta yaşananlar izleyicileri fazlası ile rahatsız etmişti. Dizinin sevilen karakterlerinden Şahika’nın sette çıkan bir tartışma sonrasında hikayeden çıkartılmasına izleyiciler sessiz kalmamıştı. Nesrin Cavadzade’nin haklı olduğu sette yaşanan olaydan sonra telefonlarını kapatması, seti terk etmesi sonrasında yapımcı Fatih Aksoy da Şahika’nın biletinin kesilmesine karar vermişti.

Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika 109. bölüm itibari ile hikayeden çıkıyor. Şahika’nın ölümü herkesi şoke ederken, dizide eski günlere geri dönüldüğünü gösteren bir de önemli gelişme yaşanacak.

EnYıl geri dönüyor… Ender ile Yıldız karakterleri bu sefer de Hasan Ali’ye karşı birleşerek, izleyicileri yeniden geçmiş günlere götürecek. Dizide Ender ile Yıldız’ın işbirliği yaptığı 4. sezonun ilk bölümleri büyük ilgi görmüştü.

Şahika karakterinin hikayeden çıkartılması ile birlikte Eda Ece ile Şevval Sam’ın canlandırdıkları Ender ile Yıldız’ın yani EnYıl işbirliğinin geri dönmesi de dikkatleri çekti.

3 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma 109.yeni bölümden 3. fragman yayınlandı. Artık dizide Ender ve Yıldız’ın borusunun öteceği de anlaşıldı. Bakalım Şahika gittikten sonra dizinin hayranları bu ikili ile yetinecek mi? Zira Şahika, hikayenin en renkli karakteriydi ve bundan sonra onun olmaması izleyicileri de diziden soğutabilir.

Yasak Elma dizisinin 110. bölümde sezon finali yapması, 5. sezonda da yine farklı karakterler ve değişen hikayesi ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkması planlanıyor.

İşte 3 mayıs pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak olan Yasak Elma 109. bölüm 3. fragmanı: