Ana sayfa Sosyal Medya O geliyor! Masumlar Apartmanı setindeki sürprizi Merve Dizdar ortaya çıkardı!

O geliyor! Masumlar Apartmanı setindeki sürprizi Merve Dizdar ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz yıl başlayan ve yeni sezonda da büyük ilgi gören yapımlardan birisi olan Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir isim geliyor. İzleyicinin hikayesini ve oyunculuklarını çok beğendiği bir dizi olan Masumlar Apartmanı, kadrosuna bir ismi daha dahil edeceğini duyurmuştu.

Geçtiğimiz sezon sonunda İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından taze kan olarak Melisa Şenolsun diziye katıldı.

Ancak Şenolsun’un hayat verdiği Rüya karakteri, beklenen karşılığı bulamadı. Hikayede yeri de tam oturtulamayan bir karaktere dönüştü adeta! Han’a karşı saplantılı düşünceleri ile gizemli bir rol çizdi ama sonrasında aile içi taciz kurbanı bir kişi olarak dizide başka bir role büründü.

İzleyicinin çok da benimsemediği Rüya karakteri dizide kalmaya devam eder mi bilinmez ama ismi ilk sezondan beri anılan bir karakter ise gelmek üzere.

İnci ve Han aşkının ilk başladığı günlerde Safiye’nin aralarını bozmak için sürekli eski sevgili Ceylan’ı gündeme getirmesi dizinin sıkı takipçilerinin hala hatırında.

Ceylan ile ilgili vurgular bu sezonda da devam etti. Sonunda Ceylan Ongun isimli karakterin diziye geleceği öğrenildi ve bu ismi Aslıhan Gürbüz’ün oynayacağı da bir kaç hafta önce belli oldu.

İzleyicinin merakla beklediği Ceylan’ın, bu haftaki bölümde görünmesi beklendi ama yine durum uzatılınca eleştiri konusu oldu.

Aslıhan Gürbüz’ün sadece sesi kısa bir süre duyuldu dizide ama kendisi yoktu. Bu konu sosyal medyada da “Bıkkınlık verdi ardık, amma uzattınız Ceylan’ın gelişini” şeklinde yorumlara sebep olmuştu.

Gürbüz’ün nihayet dizinin setine geldiği ve çekimlere başladığını ise dizide Gülben’e hayat veren Merve Dizdar’ın sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı.

O geliyor! Masumlar Apartmanı setindeki sürprizi Merve Dizdar ortaya çıkardı! 17

Dizdar’ın makyajı yapılırken Gürbüz’ü çektiği video, sosyal medyaya düştü bir anda. Oyuncunun sahnelerinin yeni bölüme yetişip yetişmediğini ise Salı akşamı hep birlikte göreceğiz. Ancak Merve Dizdar’ın yaptığı ve sonrasında Aslıhan Gürbüz’ün de takipçileri için yayınladığı paylaşım, Masumlar Apartmanı izleyenlerinin heyecanını arttırmaya yetti.

Bu arada Aslıhan Gürbüz de Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanını yayınlayarak, çok beğendiği ve artık oyuncusu olduğu dizinin izleyenlerini böyle selamladı…

O geliyor! Masumlar Apartmanı setindeki sürprizi Merve Dizdar ortaya çıkardı! 18