Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı tir tir titretti, bir de ayrılık yaşandı!

Masumlar Apartmanı tir tir titretti, bir de ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde bu ayrılığa yürek dayanmadı!TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, 24. bölümü ile 9 Mart akşamı ekrandaydı. Tüm kişiler kategorisinde birinciliği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine kaptıran dizi, AB ve ABC1 gruplarına ise çok iyi sonuçlar elde ederek yine zirvede yerini aldı.

Bu sezonun flaş yapımı olan dizide çok duygusal anlar da yaşandı. Özellikle Safiye ile İnci kavgası herkesi ekrana kilitledi. Safiye’nin tokat attığı İnci, Han konusundaki gerçekleri de öğrendi. Han, hiç bilinmeyen gizemli yönünü İnci’ye açıkladı. Farah Zeynep Abdullah’ın başarıyla canlandırdığı İnci de büyük bir yıkım yaşadı.

Han’ı psikiyatra götürmeye karar veren İnci ile Safiye arasında yaşanan gerginlik dizide heyecanı zirveye çıkardı. Safiye, tokat attı ve İnci büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ancak İnci’nin yaşadığı dram bu kadarla da kalmadı.

Ege, babası Haluk’u yatağında ölmüş olarak buldu. İnci böylelikle dizide babasını da kaybetmiş oldu.

Alkol bağımlısı olan Haluk karakterine hayat veren isim usta oyuncu Mert Asutay idi. Asutay, böylelikle diziye de veda etmiş oldu.

İnci’nin çıldırdığı anlar sosyal medyada da çok konuşuldu. Birçok dizi hayranı yüreklerinin parçalandığını belirten ifadeler kullandı.

Masumlar Apartmanı tir tir titretti, bir de ayrılık yaşandı! 4

İzleyiciler, “Son sahne neydi öyle hala etkisindeyim. Sahneyi izlerken tüylerim diken diken oldu” diye yorum bıraktı. Farah Zeynep Abdullah müthiş bir performans sergilediği bu bölümde izleyicinin gözdesi oldu.

Ezgi Mola da yine her zamanki gibi Safiye karakteri ile izleyicilere çok farklı duygular yaşattı ve müthiş performansı ile de alkışı hak etti.