Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde yeni ve dikkat çeken bir karar alındı!

Gönül Dağı dizisinde yeni ve dikkat çeken bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 19 bölümü ekrana geldi.13 Mart Cumartesi akşamı 20. yeni bölüm yayınlanacak ve izleyiciler çok farklı duyguları bir arada yaşayacak. Zahide ve Sefer’in nişanlanması ile Elif’in yüzük atması bu bölümün önemli detayları arasında yer alıyor.

Gönül Dağı dizisine şimdiye kadar katılan yan karakterlere bir yenisi daha eklenecek. Utku Ateş’in Serdar, Ruhi Sarı’nın Fikret, Zümre Meğreli’nin Elif karakteri ile dahil olduğu diziye yeni bir isim daha geliyor. Uzun süredir dizide yeni bir karakter yoktu.

Reytingleri çok iyi seyreden dizinin 20. bölümünden itibaren Cemre Melis Çınar’ı da yapımda göreceksiniz. Genç oyuncu, Fadime isimli karakterle ile TRT1 ekranında hayranlarının karşısında olacak.

Gönül Dağı dizisinde yeni ve dikkat çeken bir karar alındı! 7

2014 yılında Elif isimli günlük dizi ile setlere adım atan Çınar, Yaralı Kuşlar dizisinde de Melis karakteri ile dikkatleri çekmişti. Kırmızı O’da Süreyya olarak izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise Kefaret dizisinde Berna’ya hayat verdi. Şimdi de oyuncu Köprü Film tarafından yapılmakta olan Gönül Dağı dizisinin kadrosuna katıldı.

Fadime karakterinin kimlerle ilişkili olacağı, hikayeye nasıl bir katkı yapacağı merak ediliyor. Cemre Melis Çınar’ın dikkat çeken bir karakter ile hikayede yer alması beklenirken, uzun bir aradan sonra fenomenleşmeye başlayan diziye bir transfer daha yapılmış olacak.

Reytingleri ile Cumartesi akşamları tüm izleyici gruplarında iki haneli oranlara ulaşabilen ve uzun süredir de birincilikleri bırakmayan dizi yeni karakter ile daha da dikkat çekecektir.