Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’i tehdit eden yeni dizi!

Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey’i tehdit eden yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları iki önemli dizi öne çıkıyor… Bunlardan ilki TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Masumlar Apartmanı. Diğer önemli yapım ise bu sezon Fox TV’nin dizileri arasında en iyi çıkışa imza atan yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey oldu… Ancak atv’nin yeni dizisi Destan bu iki yapım için de büyük sıkıntılar çıkartabilecek bir yapım olarak gözüküyor.

Her iki dizide salı rekabetinde öncü bir rol üstleniyor. İki dizinin de oturmuş bir kitlesi var ve izleyiciler da sadık bir şekilde her bölümü takip ediyor. Masumlar Apartmanı, 16 Kasım akşamı 47. bölümle tüm kategorilerde çok iyi reytingler elde ederek ikinci sırada yer aldı. Dizinin birinci olamaması TRT1’de ekrana gelen Karadağ ile Türkiye futbol müsabakası nedeniyle gerçekleşti.

Evlilik Hakkında Her Şey ise tüm reyting kategorilerinde ortalamanın üzerinde oranlara ulaşarak sadık kitlesini yine Fox TV ekranına taşımayı başardı.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi tüm kişilerde günü beşinci olarak tamamladı. AB’de günü üçüncülükle bitiren dizi, ABC1’de ise dördüncü durumda bulunuyor.

atv’nin Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolünde yer aldığı Destan dizisi gelecek hafta başlıyor.. 23 Kasım salı akşamı yayınlanacak ilk bölüm ile birlikte dizinin birincilik hedefinin olduğunu belirtelim.

Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey'i tehdit eden yeni dizi! 30

Hem Masumlar Apartmanı hem de Evlilik Hakkında Her Şey’in izleyici kaybı yaşamasına neden olabilecek bir yapım olarak gözüken Destan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iptal edilince onun yerine başlayacak.

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanları ile çok ilgi çeken Destan, sekizinci yüzyılda geçiyor. Türk kültürünün Orta Asya’daki yansımaların da izleyicilerle buluşacağı Destan’da bir kadın kahraman üzerinde hayali bir hikaye anlatılacak.