Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin çok güvendiği yeni dizinin başı derde girdi!

Star TV’nin çok güvendiği yeni dizinin başı derde girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV bu sezon için çok farklı diziler hazırladı ama bu yapımlar arasında öne çıkan Sana Söz ne yazık ki reyting sonuçlarıyla kanalın beklentilerini karşılamakta zorlanıyor. Bu durum da dizinin geleceği konusunda kuşkuları artırıyor.

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya gibi iki önemli başrol oyuncusu bulunan dizi bir polisiye dram yapımı… Sana Söz dizisinin 3. bölümü yayınlandı ve gelen reytingler yine tatmin edici değil.. İlk 3 bölümde de birbirine yakın reytingler gelmesi diziye bir ilgi olduğunu ama bunun yeterli olmadığını anlatıyor.

Ortalamanın altında gelen oranlar nedeniyle Sana Söz dizisinin arzu edilen kitleye ulaşamadığını söyleyebiliriz. Ancak hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile dizinin çekici yanları var… İzleyicilerin henüz yapımı tercih etmemiş olması bir talihsizlik.

Star TV, daha önce yaptığı gibi Sana Söz dizisinin tekrar bölümlerini farklı zamanlarda yayınlayarak izleyici ilgisini artırmak için çaba harcamaya devam etmeli. Dizide Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın karakterlerine çok da iyi uyum sağlayamadıkları yönünde eleştiriler de var. Kimi izleyiciler ise oyuncuların performanslarına övgülerde bulunuyor. Ortak bir görüş henüz oluşmadı ama pozitif yorumlar daha fazla.

16 Kasım akşamı Sana Söz dizisinin üçüncü bölüm tüm kişiler kategorisinde 12. sırada yerini aldı. AB kategorisinde 14. olan dizinin ABC1’de ise 15. olduğunu görüyoruz.