Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ve Menajerimi Ara setlerinde iki mutluluk anı!

Masumlar Apartmanı ve Menajerimi Ara setlerinde iki mutluluk anı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Yeni sezonun iki önemli dizisinin setinden gelen paylaşımlar, oyuncuların ne kadar kaynaştıklarını ve adapte olduklarını da anlatmaya yetiyor. Salı akşamı reyting rekabeti yaşanan Masumlar Apartmanı ile Menajerimi Ara dizilerinde yoğun ama keyifli anlar yaşanıyor.

Ahsen Eroğlu, Dicle karakterine hayat verdiği Menajerimi Ara setinden bir fotoğraf yayınladı. Barış Falay ve konuk oyuncu Gökçe Bahadır ile birlikte çektikleri sahneden paylaşım yapan Ahsen Eroğlu, dizideki keyifli atmosferi de takipçilerine göstermiş oldu. “Günaydın iki gün kaldı” diyerek salı akşamı izleyicilerden destek isteyen Ahsen Eroğlu’na “Merak ve heyecanla bekliyoruz” diye yorumlar yapıldı.

Masumlar Apartmanı ve Menajerimi Ara setlerinde iki mutluluk anı! 8

Masumlar Apartmanı dizisiyle yeniden birlikte izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu, sette çok iyi anlaşıyor. Daha önce Kurt Seyit ve Şura isimli dizide birlikte rol alan ikili, başarılı performansları ile de göz dolduruyor.

Farah Zeynep Abdullah, dizide birlikte rol alacaklarını “Geldi başının belası” notuyla paylaşım yaparak takipçilerine duyurmuştu. İkilinin yakın arkadaş oldukları ve çok iyi anlaştıkları biliniyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ve Han’ın saf aşkını anlatırken de birbirlerini iyi tanımaları ve uyumlu olmaları önemli bir fark yaratmalarını sağlıyor. İşte iki ünlü ismin dizi setindeki keyifli halleri:

something in the way ummmmm
????

Masumlar Apartmanı ve Menajerimi Ara setlerinde iki mutluluk anı! 9