Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda bir hayal kurdular, izleyici bu hayale beğeni yağdırdı!

Masumlar Apartmanı’nda bir hayal kurdular, izleyici bu hayale beğeni yağdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Salı akşamlarının sevilen dizilerinden, TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, 15 bölümü geride bıraktı ve 29 Aralık Salı akşamı da yeni bölüm buyük bir heyecana sahne olacak. Safiye ve Naci karakterlerinin öne çıkacağı yeni bölümden ilk fragman olay oldu.

Youtube trendlerinde 2 numaraya kadar yükselen fragman kısa sürede bu platformda 2 milyon izlenme elde etti. Safiye ve Naci’nin hayali düğün sahnesine ise 50 bine yakın beğeni yapıldı. Tabii ki binlerce yorum da bunun yanında etkileşimi fazlasıyla artırdı.

Çocukluk aşkı Naci’nin gelişi ile birlikte değişmeye başlayan Safiye için umut ışığı belirdi. Ezgi Mola’nın canlandırdığı karakterin değişim yaşayacağı son bölümde annesini, yani iç sesini durdurarak sergilenmişti. Bu Safiye için çok büyük bir adım oldu. Masumlar Apartmanı 16. bölümde ise Safiye ve Naci buluşacak, neler yaptıklarını birbirlerine anlatacak. Aralarındaki aşk kıvılcımı yeniden alev olacak.

Dizinin 16. bölüm fragmanına yansıyan Safiye’nin gelinlik giydiği sahneler de büyük ilgi gördü. İzleyiciler bunun bir hayal olduğunu biliyor ama hayalin bile çok güzel olduğunu düşünüyor. Sosyal medyada bu konuyla ilgili binlerce yorum yapıldı.

Bir de Naci’nin eşi meselesi var ki, bunun nasıl çözüleceği de akıllarda soru işareti oldu. Salı gününü iple çeken dizi hayranları, “Naci ve Safiye’nin kavuşmasını çok istiyoruz” diye yorumlar yapıyor. Ancak senaristler bu konu üzerine daha birçok sahne yazacaktır, öyle kolay kavuşma beklememek lazım.

İşte Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı: