Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni dizisi ortaya çıktı!

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’ın yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinde, Beliz karakterine hayat veren ünlü isim Hazal Türesan… Oyuncu, sergilediği performans ile göz dolduruyor. Sosyal medyada da paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu, yeni bir dizisi olduğunu takipçilerine duyurdu.

Haziran ayında çekimleri tamamlanan 8 bölüm olarak hazırlanan Vahşi Şeyler isimli dizide; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Aytaç Uşun ile birlikte rol alan Hazal Türesan, hayranlarını da bir hayli meraklandırdı. 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayacak olan Exxen’de bu dizi de yer alacak.

Dizi ile ilgili bilgi de veren Hazal Türesan, ekip arkadaşlarına da övgüde bulundu. Dizinin senaryosu geçtiğimiz hafta genç yaşında vefat eden senarist Alper Alpözgen tarafından yazılmıştı. Türesan, ölümüyle büyük acı yaşatan arkadaşını da andığı paylaşımında, dizi hakkında detaylarda da bulundu.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan'ın yeni dizisi ortaya çıktı! 7

İşte Hazal Türesan’ın yeni dizisiyle ilgili yaptığı paylaşım:

Teşekkür ederim…

Canım güçlü, kararlı,becerikli ve cesur @icontalentofficial kadınları; @i_contentofficial i kurup bünyesindeki senarist, yönetmen,oyunculara güvendiği, alternatif bir dünya kurmaktan korkmadıkları için…

Hayatımda gördüğüm en kibar, en vicdanlı, eğlenceli, başarılı insanların toplandığı @depofilm yazılana, oyun oynayana, yönetene duyduğunuz sevgi, saygı ve inancınız için…

Oyun arkadaşlarım @nurgulyesilcayy
@selimbyraktar @aytacusun @fehmidalsaldi İlk merhaba dan son set gününe kadar geçen o kısacık sürede yüz yıldır tanışmışız gibi hissetirdikleri, oyun oynamaktan acayip keyif aldıkları ve bunu birlikte yapmayı sevdikleri için….

Biz oyun oynarken bize oyun kuran @volaviliyo
Hayata ve işine Huzurlu ve sakin bakabildiğin, bakışlarla anlaşabildiğin için…

@exxen yol arkadaşımız olduğunuz için…

Ve gözümün nuru Senaristim canım @alperalpozgen elimize çok iyi kurulu bir oyun verdiğin için,
Pırıl pırıl parlayan zekanı, fikirlerini, insanlar ihtiyaç duyduğunda hiç kendine saklamadan, birine yarasın diye paylaşabildiğin için, bir üretim makinesi olduğun ve bunu içinden gelerek yaptığın, yoldaşım olduğun, güzel yüreğin için.