Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda geçmiş günlere hoş geldin diyoruz!

Masumlar Apartmanı’nda geçmiş günlere hoş geldin diyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 27 bölümü yayınlandı ve şimdiye kadar da izleyici ilgisi hiç düşmedi. Salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın zaman zaman tüm kişiler kategorisinde birincilik almasının dışında, başladığı günden bu yana zirvenin sahibi olan TRT1 dizisi harika bir tempo tutturdu.

Dizinin reytinglerde müthiş performansının altında, hikayenin gücünün yanı sıra oyunculuk performanslarının da etkisi çok büyük. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdığı kitabından uyarlanan ve farklı konsepti ile de sezonun flaş yapımı olan dizide geçmişe dönüşü izleyeceksiniz.

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin hikayeye gelişi ile birlikte Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterindeki değişim tüm izleyenlerin merakını çekmiş ve onun iyiye doğru ilerlemesi de desteklenmişti. Safiye ve Naci ilişkisinin daha da ilerlemesi beklenirken, ortaya çıkartılan hastalık, Naci’nin gidişi ile birlikte senaristler Safiye’yi yeniden derin ve dipsiz bir kuyuya atmayı uygun buldu.

Ezgi Mola yine harika oyunculuk performansıyla göz doldururken, Safiye’nin psikolojik sorunlarının yine ağırlaşacağı bölümler geliyor. Dizide Naci sayesinde bazı değişimler yaşayan bu karakterin eskiye dönüşünün altındaki neden ise artık karakterin fazlasıyla naif bir hale dönüşmeye başlaması… Çünkü bu reytingleri düşürebilecek bir durum.

Senaristler ise izleyicinin daha yoğun ilgi gösterdiği sorunlu Safiye üzerinden ilerleyecek. Elbette ki annesi Hasibe artık onun üzerinde daha da çok etkili olacak gibi duruyor. Tabii ki değişim geçiren Gülben’in yeni hali de ablasından farksız olacak gibi bir izlenim var. Bu izlenimi yeni bölüm fragmanında görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölümünde çöp evde, aklını kaçıran bir Gülben var. Neriman yoldan çıktı, İnci hayatının en büyük sınavını veriyor. Han, yine herkesi şaşkına çevirecek.

Masumlar Apartmanı’nın psikolojik şiddet dolu eski havası daha da sert bir rüzgar estirerek, geri geliyor. İşte Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı dizinin 28. bölüm fragmanı: